Pobedio je u "Pinkovim zvezdicama", hteo na Evroviziju, a sad radi u restoranu brze hrane da bi preživeo: Imam i ja crne dane

12.12.2023

18:14

0

Marka svi pamte po velikom talentu

Pobedio je u "Pinkovim zvezdicama", hteo na Evroviziju, a sad radi u restoranu brze hrane da bi preživeo: Imam i ja crne dane
Marko Bošnjak - Copyright Tv Pink Printscreen

Marka Bošnjaka je domaća publika upoznala u takmičenju "Pinkove zvezdice", a njegova izvedba pesme "Što te nema" rasplakala je region. On se potom povukao iz javnosti, iako je nastavio da se bavi muzikom, prošle godine je hteo da predstavlja Hrvatsku na Evroviziji, ali je osvojio drugo mesto, a danas od muzike ne živi. 

Kako kaže, on sad radi u jednom restoranu brze hrane kako bi zaradio za život, iako je do skoro živeo u Berlinu, gde je studirao.

Marko radi na kasi, a po potrebi pere i sudove kako bi dobio novac.

- Probudio sam se jednu subotu i pomislio: "Zašto sam tu?" Kupio sam kartu i u utorak sam već došao u Zagreb i rekao: "Idem da radim". Impulsivno donosim odluke, tako sam isto doneo odluku da odem da živim u Nemačku. Nije to neka hrabrost, nama mladima je to normalno, treba slušati sebe i slediti svoj put. Imam i ja crnih dana, ali biću dobro - ispričao je za Index.hr, te dodao:

- Moji planovi su da budem srećan i ispunjen i da do kraja godine izdam album. Nadam se da ću na leto imati angažmane, zovite me da nastupam da mogu dati otkaz u fast foodu i živeti od muzike - poručio je Marko, koji je ove godine objavio dve pesme, a u Hrvatskoj je i dobio nagradu za izvođača godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike