"Gledala sam kako gubi svest i ništa nisam mogla": Penelope Kruz se boji vožnje nakon što je njenu sestru udario auto

20.01.2024

00:20

0

Zanosna lepotica uskoro puni 50 godina

"Gledala sam kako gubi svest i ništa nisam mogla": Penelope Kruz se boji vožnje nakon što je njenu sestru udario auto
Copyright Profimedia

 

Penelope Kruz svoj privatan život ne izlaže u javnosti, ali povremeno otkrije neverovatne detalje iz detinjstva. Tako je u nedavnom intervjuu priznala da ima strah od vožnje, što je posledica traume iz detinjstva kada je videla kako je njena sestra Monika udarena na putu. 

- Bojim se vožnje. Moju sestru je auto udario ispred mene kad sam imala osam ili devet godina. Sve sam videla. Sećam se da je nosila crveni kaput. U mojoj glavi, vreme je u tom trenutku stalo, sve se zamrznulo. To mi je bila i ostala velika trauma, najgori osećaj ikad da gledaš kako ti sestra gubi svest i ne možeš ništa učiniti. Da danas, kao odrasla žena, svedočim takvom incidentu, verovatno bih bila potpuno histerična - rekla je glumica. 

Profimedia
Monika i Penelope Kruz

Proslavljena glumica uskoro će proslaviti jubilej, ali približavanje šestoj deceniji života je ni malo ne plaši jer nije opterećena godinama. Takođe, u međuvremenu je i stvorila taktiku koju primenjuje kada dobija slična pitanja.  

- Znate zašto ja ne brinem o tome? Zato što me ljudi pitaju o godinama od moje dvadesete i druge. Sada ima više smisla razgovarati o 50. godini. To je ogromna, lepa stvar, i zaista želim da to proslavim sa svim svojim prijateljima. To znači da sam ovde i da sam zdrava, i to je razlog za zabavu.Kada sam imala 25 godina, postavljali su mi ova psihotična pitanja, stvari u koje ne biste verovali, a jedino oružje koje bih imao bilo je da ne odgovaram. Čak i sada, na crvenom tepihu, kada viču „okreni se“, uvek se pretvaram da nisam čula šta su rekli - rekla je Penelope za magazin "Elle". 

Penelope Kruz i Havijer Bardem/Profimedia
Penelope Kruz i Havijer Bardem

Sa kolegom Havijarom Bardemom ima dvoje dece, desetogodišnju ćerku Luni i dvanestogodišnjeg sina Lea, a iako deca imaju sve uslove da uživaju u detinjstvu, ono im se ipak razlikuje od drugih. 

- Moja deca nemaju profile na društvenim mrežama, nemaju čak ni svoje telefone. Jer je lako biti izmanipulisan, pogotovo ako vam je mozak još u fazi razvoja. Sva ta moderna tehnologija, to je okrutan eksperiment na deci, na tinejdžerima, a ko za to plaća cenu? Ne mi, ne naša generacija, koja je, možda sa 25 godina, naučila kako radi Blek Beri - rekla je.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike