Penelope Kruz i Havijer Bardem - hladni kao led! Došli na dodelu Oskara kao na popodnevnu kafu (FOTO)

28.03.2022

00:50

2

Glumica je „u igri" za najbolju žensku ulogu, a njen suprug za najbolju mušku. Oni su prvi nominovani bračni par u poslednjih 50 godina

Penelope Kruz i Havijer Bardem - hladni kao led! Došli na dodelu Oskara kao na popodnevnu kafu (FOTO)
profimedia-0673478544 - Copyright Profimedia

Glumica Penelope Kruz i njen suprug i kolega, Havijer Bardem, u noći Oskara 2022. ušli su u istoriju kao prvi bračni par nominovan za ovu prestižnu nagradu u svetu filma u poslednjih 50 godina.

Međutim, po njima - to se i ne vidi. Crvenim tepihom prošetali su držeći se za ruke i nasmejani, kao da se zatim sa nekim sastaju na popodnevnoj kafi. 

Inače, situacija poput njihove sada se u istoriji dodele dogodila samo pet puta - Alfred Lant i Lin Fontejn nominovani su 1932, Lorens Olivije i Vivijen Li 1940, Čarls Loton i Elza Lančester 1957, Rejčel Roberts i Reks Harison 1964, a Ričard Barton i Elizabet Tejlor 1967. godine.

Penelope Kruz i Havijer Bardem Profimedia
 

Opušteni, ali maksimalno stilizovani, ušetali su u Dolbi teatar u Los Anđelesu pozdravljajući se kako s kolegama, tako i prijteljima, te okupljenim medijskim ekipama. Pitanje je vremena - hoće li se nervoza ipak ispisati na njihovim licima. 

Penelope Kruz Profimedia
 

Do tada, par uživa u priređenom šouu, a svakako se nada i najboljem, odnosno tome da će čuvene statue odneti svojoj kući. 

Penelope Kruz Profimedia
 

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike