Srbi su obožavali sestru Penelope Kruz u hit seriji: Toliko liče da nekad same sebe pomešaju!

19.12.2023

07:45

0

Priznale su da im se desilo da misle da su “ona druga”

Srbi su obožavali sestru Penelope Kruz u hit seriji: Toliko liče da nekad same sebe pomešaju!
Monika i Penelope Kruz - Copyright Profimedia

Penelope Kruz, svetski poznata glumica, osvojila nas je svojim brojnim rolama tokom godina. Možda će zvučati čudno, ali ima i onih koji ne znaju da ona ima mlađu sestru Moniku, a iako je razlika među njih tri godine, mnogi neretko pomisle da su one bliznakinje.

Javnost u Srbiji, pogotovo mlađe generacije, dobro znaju ko je Monika Kruz, s obzirom na to da su je gledali u hit seriji “Korak napred” u ulozi Silvije Hauregi, razmažene bogatašice, koja je sjajna plesačica i nervira je što njena porodica ima velika očekivanja od nje.

Profimedia
Monika Kruz, Migel Anhel Munjoz i Beatriz Luengo, glumci iz serije Korak napred danas

Za stariju sestru je veoma vezana, a Penelope je jednom prilikom otkrila čudan momenat koji joj se desio.

- Sedele smo zajedno na zadnjem sedištu automobila i ja sam se pogledala u ogledalu, kada se desila veoma čudna stvar - mislila sam da gledam sebe, a u stvari je njeno lice bilo u ogledalu - ispričala je Penelope. 

Iako je Penelope jurila karijeru u Holivudu, sestre nikad nisu izgubile povezanost.

- Stalno razgovaramo i sve pričamo jedna drugoj. Naučena sam da poštujem svoju porodicu. Penelope i ja se nikad ne svađamo, imamo veoma sjajan odnos. Ljuti me i rastuži kad ljudi misle da se svađamo, jer to ne mogu ni da zamislim - iskrena je bila Monika.

Zanimljivo je da su Penelope i Monika od 2007. godine pa do danas dizajnirale odeću zajedno za razne brendove, što im je uvek bilo interesantno. Pored toga, obe su bile trudne u isto vreme.

Monika je veštačkom oplodnjom ostala trudna 2013. godine, a samo nekoliko nedelja saznalo se i da je Penelope u drugom stanju. 

Njih dve imaju i mlađeg brata Eduarda, koji je poznati španski pevač, ali i polusestru Salmu iz drugog braka njihovog oca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike