Didi Janković urnišu zbog apsurdnih stavova o karijeri: Priča o svetskom uspehu, kao da niko u Srbiji nema internet

05.04.2023

14:59

1

Autor: 24sedam

Popularnost poredi sa Đokovićevom, a lepotu sa Penelope Kruz

Didi Janković urnišu zbog apsurdnih stavova o karijeri: Priča o svetskom uspehu, kao da niko u Srbiji nema internet
Dijana Janković i Daniel Rokvić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Didi Janković poslednjih dana govorila je više puta za medije, pa je danima tema broj jedan na društvenim mrežama. Ali, ne zbog svoje "velike svetske karijere koju je izgradila", kako to voli da istakne, već ponovo zbog apsurdnih izjava.

Na pitanje novinarke da li su u Americi čuli za još nekoga osim za nju, za Novaka Đokovića, ona je rekla:

- Da, mnogi su čuli za Novaka Đokovića, on je onako baš popularan. To je to, i evo, čuli su i za mene - rekla je ona bez blama.

Sada se zato našla na udaru brojnih tviteraša, ali i javnih ličnosti, pa ju je i producent Saša Nikolić, poznatiji kao Šaran Alegro, možda opisao najbolje:

- Didi Janković misli da nemamo internet. Nemam drugo objašnjenje - napisao je Šaran akonto njenih izjava, dok je na Tviteru još gora situacija po nju.

- "Da mi je njen mozak samo na jedan dan, da odmorim", "Sačuvaj me Bože morskih dubina i ljudskih plićaka", "U kom svetu ova živi", "E sad, ona je definitivno pod "manom" ali meni je veća zagonetka njen muž jer nema šanse da normalnom ovo bude normalno?!", "Ja ne znam ni u Srbiji ko je ova žena"... 

Instagram printscreen/ sharan_allegro
Objava Šarana Alegra na Instagramu

Inače, Didi na Instagramu ima više od četiri miliona pratilaca, tvrdila je ranije da su stvarni, ali je iz nepoznatih razloga zabranila da se vidi koliko od tih fanova lajkuje njene objave. Pre dve godine, pevačicu je naprasno zapratilo čak dva i po miliona korisnika na Instagramu, pa je javnost s razlogom posumnjala čak i u one prethodne koje je imala.

- Normalna osoba ne može da uđe na crveni tepih - ponovo je briljirala posle festivala u Kanu.

Javnosti se, zapravo, čini da se Didi Janković rukovodi onom starom: sto puta ponovljena laž postane istina, pa konstantno govori da je izgradila veliku svetsku karijeru, a u to spada i isticanje da jede samo po restoranima, da ima kuvaricu, da je izgradila veliku svetsku karijeru, da ide na crvene tepihe, da je izgradila veliku svetsku karijeru, poredi svoju popularnost u Americi sa Novakom Đokovićem, gde je, naravno, izgradila veliku svetsku karijeru... 

– Super Boul je moja želja, da toliko uspem, da nastupim tamo, kao Ledi Gaga, Šakira. Bilo bi spektakularno, ja bih se potrudila oko toga, scenografija, igrači. Ne znam šta bi rekli, vreme je da me svi sa Balkana podrže konačno. Ja već jesam ponos Srbije, uradila sam ono što niko nije što se muzike tiče. Red je došao da ja predstavim Srbiju u najboljem svetlu - rekla je ona, možda zaboravljajući, recimo, na karijeru Cece Ražnatović, čiji je koncert uvršćen u listu Top 10 svetski posećenih koncerata.

Poredi se i sa Penelopom Kruz

Jedna od njenih poslednjih izjava je da ima lepotu svetske dive Penelope Kruz, pa je ponovo zaprepastila sve svojom "skromnošću", stalno provlačeći da sama zarađuje, te da je ne finansira bogati muž.

- Kada sam u Španiji, svi komentarišu da sam ili Penelope Kruz ili sestra od Penelope Kruz i onda vrište zamnom. Pošto inače pričam i španski, razumem dobro, onda kažu da sam njena sestra i meni to laska jer je Penelope jedna od najlepših žena sveta.

Kontroverze oko muža

Ono što prati život i rad Dijane Janković, jeste njen 20 godina stariji suprug Daniel Rokvić, ali i njegov sin iz prvog braka - Stefan Rokvić. Brojne kontroverze i skandali o životu pevačicinog muža mnogo puta su se obelodanili u medijima, pa se tako Rokvićev naslednik sumnjičio da je bio umešan u ubistvo radnice pumpe Kristine Kaplanović (19) tokom pljačke. Pre nego što je Miloš Srebrić osuđen na robiju zbog ubistva, Daniel je tvrdio da njegovom sinu "smeštaju reketaši", te da je prava meta, zapravo, on.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dijana Janković i Daniel Rokvić

Rokvić je najpre tvrdio da Stefan nije privođen, ali je posle izjavio da je davao izjavu u policiji zbog ubistva radnice. Srebrić je dobio 30 godina zatvora zbog teškog ubistva, a kao drugooptuženi navodi se upravo Danielov sin, koji se teretio za neprijavljivanje pomenutog ubistva.

Rokvić bio i u pritvoru

Pevačicin muž imao je brojne ispade u javnosti zbog agresivnog ponašanja, pa je 2018. godine čak i priveden zbog sumnje da je napao javnog beležnika u njegovoj kancelariji u Beogradu. 

Tada mu se na teret stavljalo krivično delo ugrožavanje sigurnosti i napada na službeno lice, zbog čega mu je određen pritvor u trajanju od 30 dana, ali je pušten nakon pet. Navodno, on je sklopio nagodbu sa tužilaštvom, te je dobio deset meseci uslovno.

ATAImages/ Antonio Ahel
Stefan Rokvić

Rokvić je nasrnuo i na voditelja Ognjena Nestorovića 2014. jer je Didi nazvao starletom, a imao je i sukob sa Sašom Vidićem kome je javno upućivao pretnje.

Takođe, nedavno je Daniel izgladio odnos sa Jovanom Jeremić, koja je tvrdila da joj je pevačicin muž pretio, ali su se skoro pomirile.

O ovim "sitnicima" Jankovićeva se ne hvali u medijima, a verovatno ni na crvenim tepisima. Ipak, ogromnoj većini gledalaca televizija u Srbiji i dalje nije jasno zašto se Didi J relativno često pojavljuje na našim TV ekranima, jer apsolutno ničim iz svoje estradne "karijere" nema da se pohvali. Jedino objašnjenje bi moglo da bude da njene izjave i maštanja o uspehu služe za uveseljavanje i zasmevanje javnog mnjenja. A i tviteraši posle svakog njenog gostovanja imaju dovoljno materijala za nove mimove...

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike