Mini Kostić nije jasno zašto je Ceca otpevala pesmu za film o Džeju: Trebalo je da ja to uradim!

15.01.2024

08:54

0

Ceci je ranije bilo krivo što nije otpevala drugu numeru koja je završila kod Mine

Mini Kostić nije jasno zašto je Ceca otpevala pesmu za film o Džeju: Trebalo je da ja to uradim!
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mina Kostić smatra da je ona trebalo da otpeva pesmu "Za kraj" koju je ipak snimila Ceca Ražnatović za potrebe filma o Džeju Ramadanovskom "Nedelja".

Pevačica ističe kako je odlično poznavala kolegu koji nas je napustio krajem 2020. godine, ali kaže da se nisu družili u periodu koji opisuje film.

- Znam da je Ceca otpevala pesmu, mislim da sam ja trebala da otpevam tu pesmu, ne znam zašto, zbog čega, šta, kako?! Verovatno zato što se ja tad nisam družila sa njim - rekla je pevačica, i objasnila.

ATAImages/ Antonio Ahel
Mina Kostić

 

- Ja ne znam da li sam bila predviđena za film, ali s obzirom na to da je to period ranijih devedesetih, od početaka njegove karijere, ja sam Džeja poznavala od ranije, ali se nisam družila sa njim do 1995. godine kada je on imao koncert - kaže Mina, koja bi volela da na neki način bude u projektu.

Film „Nedelja"
Husein Alijević kao Džej

 

- Možda bude neki nastavak pa ću biti u filmu ili tako nešto, ali u svakom slučaju, kako god, ja sam srećna da sam imala takvog prijatelja i to je to - izjavila je Kostićeva za Divan šou.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

 

Mina je ranije otkrila da se njena pesma "Moj lepi" mnogo dopala Ceci Ražnatović, koja ju je čula tek kada je objavljena.

- Koliko mi je rekla Marina Tucaković, ali tek kad je čula, kad sam snimila, tad je rekla da joj se dopala, da je ona želela da je snimi, ali eto, pripala je meni - ispričala je Mina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike