Mali Alen prodavao ruže u Skadarliji kada su ga zapazili! Priča o dečaku koji igra Džeja u filmu "Nedelja"

11.01.2024

21:49

0

Mnoge podsetilo na Džejevo detinjstvo

Mali Alen prodavao ruže u Skadarliji kada su ga zapazili! Priča o dečaku koji igra Džeja u filmu "Nedelja"
Copyright Instagram printscreen/nedelja.film

Film "Nedelja" koji govori o životu Džeja Ramadanovskog uskoro će ugledati svetlost dana. Nakon premijerne projekcije za predstavnike medija, okupljeni su razgovarali sa autorima među kojima je bila i ekipa portala 24sedam. 

Oni su nam otkrili kako su se odlučili da malog Džeja Ramadanovskog igra Alen Selimi, kome je ovo prvo glumačko iskustvo. 

Instagram printscreen/nedelja.film
 

- Mali Alen ima sličnu sudbinu kao Džej. Našli su ga dok je prodavao ruže u Skadarliji. Dobio je poziv za kastig, tamo otpevao pesmu "Nedelja" i uloga je bila njegova - rekao je producent filma Vladan Anđelković, pa dodao: 

- Alen je divan. On ne zna da čita. Imali smo čoveka na setu koji je morao da radi s njim. Bio je u stanju da nauči tekst. Mesecima smo ga spremali za snimanje. Snimio je tri epizode serije. U početku sam se uplašio, ali je na setu išlo dobro - kazao je reditelj.

24sedam/Katarina Mihajlović
Husa Alijević

S druge strane, Džeja onakvog kakvog ga publika pamti igraće Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz grupe "Beat Street". 

- Četiri meseca tražili smo ko će da igra Džeja, a onda je neko predložio Husu. Bio sam veoma upoznat s njegovom muzikom. Kad se pojavio na kastingu, shvatili smo da ga je poznavao, bio je na Sajmu njegov igrač, a i da dolaze iz istog sveta. Znali smo da on treba da bude veliki Džej. Doneo je jednu autentiku. Film "Nedelja" nije priča samo o muzici već i o dva brata Isu Leru Džambi i Džeju... Iso je bio kralj Dorćola i hteo je da postane kao njegov brat.

24sedam/Katarina Mihajlović
Milica Janevski

U filmu će se pojaviti i lik pokojne Marine Tucaković koja je zaslužna za Džejevu karijeru, a tumačiće je Milica Janevski. 

- Uplašila sam se tog zadatka. Mislila sam da nisam kadra da to radim. Kad sam dobila ulogu, tek sam se prepala. Marina je bila specifična kao pojava i karakter. Pokušala sam da nađem pravu meru tog karaktera da bude istinito i verodostojno - priznala je glumica.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike