"Možda bih se i ja naljutio!" Husa odgovorio Bakiju B3 na optužbe zbog filma "Nedelja"

12.01.2024

16:25

0

Za 24sedam je istakao kakav je njihov odnos

"Možda bih se i ja naljutio!" Husa odgovorio Bakiju B3 na optužbe zbog filma "Nedelja"
Husein Alijević., Baki B3 - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Husein Alijević, poznatiji kao Husa Bit Strit odgovorio je Bakiju B3 koji se razbesneo što mu se kolega ne javlja nakon što mu je na neki način pomogao da dobije ulogu u filmu "Nedelja".

Član familije Đogani, kako je rekao, prvo je odbio da bude deo ovog ostvarenja, pa je prosledio Husin broj telefona, a Alijević mu se nije zahvalio zbog toga, kao ni nabavio karte za premijeru filma, zbog čega je Baki uvređen. Husein se ipak ne ljuti zbog njegovih reči, pa je u razgovoru za 24sedam rekao nešto više.

ATAImages/Antonio Ahel
Baki B3

 

- Baki je moj drug i brat. On je tako odreagovao jer očito ne shvata u kakvoj sam situaciji. Tražio mi je kartu, ja nisam stigao ni da mu odgovorim, baš sam u gužvi. Hteo sam da mu javim da će biti za njega, međutim sve karte za premijeru su već otišle, ja ni nemam više da ih podelim, a u Banjaluci gde Baki živi, ne mogu da se nabave - započeo je Husein pa nastavio.

24sedam/Katarina Mihajlović
Husein Alijević

 

- Preko njega je Dedović dobio moj broj, ali Baki nije mogao da se strpi, da mu objasnim sve. Razumem zašto se ljuti, možda bih se i ja naljutio, ali smatram da je ishitreno reagovao. Ipak, ne ljutim na njega. Ponavljam, Baki je moj brat, a braća se povremeno i posvađaju - izjavio je Husa.

Instagram printscreen/nedelja.film
Alen Selimi

 

Oduševljen Alenom

Alijević nam je rekao i kako je oduševljen Alenom Selimijem, koji tumači lik malog Džeja u filmu "Nedelja". Kako je producent filma rekao, Alena su otkrili dok je prodavao ruže u Skadarliji.

- Alen je divno dete, koje će sada dobiti veliku pažnju. On se nalazi u jako teškoj situaciji, ali biće bolje. Evo mogu da kažem da on i ja nešto pripremamo, odnosno da ćete moći da nas vidite u muzičkom projektu. Moram da naglasim da ja nisam glumac, ako me ponovo pozovu možda bih prihvatio neku ulogu, ali pre svega sam pevač i moja muzička karijera se nastavlja - zaključio je muzičar za naš portal.

Podsetimo, film "Nedelja" će se naći u srpskim bioskopima od 18. januara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike