„To je bio poziv koji se ne odbija!" Ceca otvoreno o pesmi koju je snimila za film o Džeju: Puna je tuge i bola! (FOTO/VIDEO)

12.01.2024

10:50

0

Nosi naziv „Za kraj" i, prema priznanju pevačice, ovo joj je možda i prvi put da peva o nečemu što nema nikakve veze s njenim životom

„To je bio poziv koji se ne odbija!" Ceca otvoreno o pesmi koju je snimila za film o Džeju: Puna je tuge i bola! (FOTO/VIDEO)
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ceca Ražnatović snimila je novu pesmu pod nazivom „Za kraj" i koja prati film „Nedelja", nastao po motivima iz života sada pokojnog Džeja Ramadanovskog. Upitana kako je do toga došlo, za medije je kazala:

- Kako je Marina Tucaković napisala pre deset godina, bio je to poziv koji se ne odbija.

Marina Tucaković, ATAImages/Antonio Ahel
 

Tekstopisac bez kog smo ostali u septembru 2021. godine, takođe, potpisuje i ovu numeru, punu emocija.

- Radi se o pesmi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, prepuna emocije, tuge i bola. Baš kao što je to bio slučaj sa većinom Marininh pesama, ali i Džejovih. Možda će ovo biti prvi put u mojoj karijeri, da pevam pesmu koja nema nikakve sličnosti sa mojim privatnim životom, jer kao što je poznato, gotovo sve pesme Marina je napisala po dešavanjima iz mog života – objasnila je potom pevačica.

Dugo išekivani film „Nedelja" premijerno će biti predstavljen publici širom zemlje i regiona 18. januara.

Ovo ostvarenje nastalo je u produkciji Pelicula production-a i Telekoma Srbije, uz podršku Filmskog centra Srbije, a po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića. Inspirisan istinitim događajima, film donosi priču o Džeju iz rane mladosti pa sve do prvih uspeha u svetu muzike.

Glumačku ekipu čine Husein Alijević, Alen Selimi, Ana Pindović, Milica Janevski, Ivan Jevtović, Nela Mihailović i drugi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike