Zbog njih je Megan „slučajno" upoznala Harija: Prijateljstva zahvaljujući kojima je glumica „zalutala" u poznatu kraljevsku porodicu!

20.03.2023

07:45

0

Pre nego što je uplovila u vezu s današnjim suprugom, Marklova se svakako kretala u njegovim krugovima

Zbog njih je Megan „slučajno" upoznala Harija: Prijateljstva zahvaljujući kojima je glumica „zalutala" u poznatu kraljevsku porodicu!
Megan Markl - Copyright Profimedia

Megan Markl i princ Hari - par o kom se i dalje bruji na sva zvona iz raznih razloga, prema rečima nekadašnje glumice su se upoznali slučajno, na društvenim mrežama. Međutim, bivša zvezda serije „Suits", primećuje se sada, svakako se kretala u krugovima današnjeg supruga, užim ili širim, pa u stvari nije toliko čudno što je jednog dana tek - „zalutala" u poznatu kraljevsku porodicu.

Pred tu za njih „neverovatnu 2016. godinu", naime, Megan je bila prilično povezana s prijateljima Pipe Midlton, kao i samog Harija iz „Itona".

Pipa Midlton, Profimedia
 

Mili Makintoš, na primer, viđena je kako se druži s Marklovom baš u tom periodu (2016), ali nisu dugo opstale. Ona i Pipin zet, Spenser Metjuz, znaju se sa posla, napominje „Mirror" i tako postoji mogućnost da se prethodno pomenuti i vrlo poznati duo „okrznuo ramenom" tu i tamo zbog prijateljice, a možda i prijatelja.

Nije poznato koliku je tačno ulogu u svemu Mili imala, ali na kraju - nije bila pozvana na venčanje Megan i Harija koje se odvilo 2018. godine.

 

 

To prijateljstvo bivšoj je glumici možda propalo, ali ono koje je negovala s Vajolet fon Vestenholc nije, pa se zbog teme „sudbinskog susreta onlajn" ona i te kako našla pod znakom pitanja. Njen otac, inače, jedan je od bliskih prijatelja današnjeg kralja Čarlsa III. Pre oko pet godina, Vajolet je u razgovoru s „Dejli Telegrafom" prilično i oštro odbila da odgovori na pitanje da li je ona „odgovorna" za njihovo poznanstvo, a narodski rečeno, napad je najbolja odbrana.

Miša Nonu takođe je jedna od onih za koje se veruje da je bila među „glavnim krivcima" koji su vremenom povezali Megan i Harija. Njih dve se znaju još od 2014. i Miša je bila rado viđen gost na društvenim mrežama kojih se Marklova kasnije odrekla zarad udaje za princa. Često se danas šuška kako je dizajnerka upoznala drugaricu s princezom Evgenijom, omiljenom unukom pokojne kraljice Elizabete II - pa zašto je ona ne bi, evetnualno, „progurala" i do Harija?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MISHA NONOO (@mishanonoo)

 

I ovo pitanje, za sada, ostaje „u vazduhu", piše tamošnja štampa. 

Te 2014, sa druge strane, Megan je u okviru bloga koji je vodila („The Tig") objavila intervju s kustoskinjom i stručnjakom za enterijere, Hikari Jokojamom. Ona je poznata i kao dobra prijateljica kantautorke Eli Gulding, s kojom je Hari navodno izlazio malo pre nego što je upoznao glumicu...

Neverovatna povezanost svih ovih „likova" navela je brojne korisnike društvenih mreža da na ono što Megan i Hari smatraju „sudbinskim susretom" gledaju kao na špansku sapunicu - u kojoj je, navodno, dugo bilo jasno (svima, samo ne njima) da je pitanje vremena kada će par „razmeniti prvi poljubac, pa započeti svoju bajku".

Megan Markl i princ Hari, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike