Veliko srce Nataše Bekvalac: Pevačica udomila ranjenog psa, mala Katja se ne odvaja od njega (FOTO)

16.01.2024

15:42

0

Bio je u teškom stanju

Veliko srce Nataše Bekvalac: Pevačica udomila ranjenog psa, mala Katja se ne odvaja od njega (FOTO)
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nataša Bekvalac poznata je kao ljubitelj životinja, a većina njenih ljubimaca su udomljene životinje, kojima je umesto ulice pružila topli dom. 

Pevačica je sada podelila kakva je sudbina zadesila njenog najmlađeg psa Hepija, koji je pronađen u teškom stanju. 

- Nađen je rastrgan od strane drugih pasa, u teškom stanju, zapušten i tek je davao znake života... bez čipa, promrzao... Njegovu sliku nekoliko puta sam pogledala, i rešila da ne reagujem jer ne mogu spasiti svakog psa sa ulice - započela je priču pevačica. 

Iako je ona planirala da mu obezbedi samo privremeni dom, njena mlađa naslednica Katja zaljubila se u Hepija "na prvi pogled". 

- Već imam Miška koji je izbačen sa svom svojom braćom i sestrama u kesi, ekstremno je glup, ali pun ljubavi i ne bih ga nikome dala, ali vratimo se našoj priči. Pokazala sam slike ovog psa Katji koja mi je samo rekla: "Mama, to je moj pas i zvaće se Hepi", ajmo po njega. Teško žabu u vodu naterati, upalile smo auto i krenule po Hepija.

Njeni stariji ljubimci nisu ga odmah prihvatili, ali su se vremenom združili. 

- Da, dobro vidite... ovo je Hepi. Ne mogu da se pohvalim da je imao baš dobru dobrodošlicu od strane Lane i Miška, ali živ pas se na sve navikne. Ne mogu opisati koliko ljubavi i haosa je uneo u naš dom - napisala je Nataša i dodala da je njena starija ćerka Hana pristala da ga šeta, a onda je podelila brojne kadrove iz doma na kojima može da se vidi kako Hepi danas izgleda. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike