Nataša Bekvalac progovorila o ćerkama: "To su skandali, preživljavanje dan po dan"

29.10.2023

17:35

0

Nije lako biti mama tinejdžerke

Nataša Bekvalac progovorila o ćerkama: "To su skandali, preživljavanje dan po dan"
amig_show_01022022_00030 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Nataša Bekvalac majka je dve ćerke, Hane koju je dobila sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem i Katje, koju je dobila u poslednjem braku sa Lukom Lazukićem. 

Između njenih naslednica je velika razlika, a Nataša je sada progovorila o starijoj ćerki koja prolazi kroz tinejdžerski period. 

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Svaki dan njenog odrastanja je božanstven čak i oni dani koji su nam svima bili teški za nas su bili najveći rast koji se kao porodici mogao desiti. To nisu bubice, to su skandali! Svaka mama tinejdžerke znaće o čemu pričam. Nema, to je preživljavanje dan po dan. Nema recepta i nikad nije mirno. Uvek kad se smiri znam da dolazi novi talas ludila tako da moram da biti prespremna, jako zdrava i beskrajno jaka u srcu i u glavi - rekla je ona. 

Njene metode prilično se razlikuju od onih koje je praktikovala njena mama

- Moje metode su potpuno drugačije i skoro ništa osim onog lepog kućnog vaspitanja koje imamo nas tri imaju i moja deca. Potpuno je drugačije, ja sam jako nežna - kazala je Nataša.

ATAImages/ M.M.
 

Njene ćerke, iako su sestre, nemaju mnogo čega zajedničkog. 

- Potpuno su drugačije. Naravno, postoje temperament i karakter koji je sličan, ali sve ono što je falilo kod Hane uopšte nema veze sa Katjom. I roditeljstvo sa Katjom mi je donelo potpuno novu vrstu energije, ali i angažovanja koje sam dodatno morala da uradim - istakla je Bekvalčeva u emisiji "Uno, due, tre".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike