"Najveće dijagnoze je imala baba Dragica, ja sam na nju" Bekvalčeva o ženama u svom životu: Nervirala me je otkad ustane pa dok ne legne

12.07.2023

08:30

0

Pevačica je opisala i period koji je prošla sa ćerkom

"Najveće dijagnoze je imala baba Dragica, ja sam na nju" Bekvalčeva o ženama u svom životu: Nervirala me je otkad ustane pa dok ne legne
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/ A.A.

Nataša Bekvalac, ali i članovi njene porodice, poznati su kao velike šaljivždije, pa bi zato mnogi voleli da vide njihov rijaliti. 

Međutim, to se neće desiti, a na pitanje ko je "najluđi" od njih, u pozitivnom smislu, pevačica je dala odgovor koji je sve nasmejao.

Printscreen RTV Pink
Nataša Bekvalac

- Moja familija je poprilično bogata takvim ličnostima, svi smo ludi, ali mislim da je najveće dijagnoze imala baba Dragica. Sve ove fore što ja prosipam su njene, ono "Lako je biti pošten kada te niko neće", to je njeno, kad nas je branila - ispričala je pevačica kroz smeh.

Ona se osvrnula i na svoje dve ćerke, od kojih je sa starijom Hanom muku mučila.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Bekvalac

- Hana ima 16 godina, Keti pet, i to je rolekoster svakog dana. Hanin pubertet ne jenjava, a Keti traži pažnju 24 sata. Mislim da je najgore prošlo sa Hanom, sada smo se nekako malo pomirile, bile smo u fazama u kojima se čita u udžbenicima psihologije. Nervirala me je otkad ustanem dok ne legnem, verovatno i ja nju. Nisam stroga, ne može sve, ali može dosta toga. Sve što je u granicama normale - rekla je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike