Nataša Bekvalac greškom pozvala direktora škole u koju ide njena ćerka: Ni sama ne može da poveruje šta mu je izgovorila (VIDEO)

12.07.2023

22:39

0

Bacila telefon od neprijatnosti

Nataša Bekvalac greškom pozvala direktora škole u koju ide njena ćerka: Ni sama ne može da poveruje šta mu je izgovorila (VIDEO)
Nataša Bekvalac - Copyright Printscreen Youtube /Amidži šou

Nataša Bekvalac sinoć je gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića, prilikom čega je otkrila niz neprijatnih situacija koje su je zadesile u bliskoj prošlosti, čime je nasmejala milionski auditorijum.

Poznato je da Bekvalčeva ima dve ćerke, a sada je progovorila o ćerki Hani i situaciji nakon završenog nastupa prilikom povratka u porodični stan.

- Bila je neprijatna situacija kada sam Haninom direktoru škole u tri sata ujutru uputila poziv. Živele smo u iznajmljenom stanu dok se naš renovirao. Ja nisam imala ključ, pa je Hana morala meni da otljučava vrata, bila je to procedura. Vraćala sam se sa nastupa, bilo je tri ujutru. Htela sam da je nazovem da mi otključa. A pre toga poslednji poziv je bio upućen direktoru. Ja kako sam čula da sam dobila vezu rekla sam "Bebo, otključaj mi molim te", a onda sam čula muški glas "molim". Samo sam bacila telefon. Svi smo to prećutali, kao da se ništa nije desilo - rekla je Nataša u emisiji "Amidži šou".

Nataša je u emisiji progovorila o vaspitanju i kako se snalazi u ulozi majke.

- Sve bolje, Hana ima 16 godina, deca nam idu u istu školu i druže se. Keti ima 5 godina i to je rolerkoster svaki dan. Hanin pubertet ne jenjava, a Keti tražii pažnju. Mislim da smo ono najgore prošle i pomirile jer smo baš bile u fazi da me nervira od kad ustanem, pa dok ne legnem. Bile smo kao rogovi u vreći, ali sad se vraćamo na staro. Kod mene može dosta toga, samo u granicama normale - rekla je Nataša Bekvalac.

Printscreen Youtube /Amidži šou
Nataša Bekvalac

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike