Šerifovićeva zbog nje napustila stolicu žirija „Zvezda Granda"! Nije joj prvi put u talent-šouu: Onda sam bila pravnica, sad je druga priča!

10.01.2024

13:25

0

Notarsku kancelariju zamenila je scenom

Šerifovićeva zbog nje napustila stolicu žirija „Zvezda Granda"! Nije joj prvi put u talent-šouu: Onda sam bila pravnica, sad je druga priča!
Marija Šerifović - Copyright Printscreen „Zvezde Granda"

Aleksandra Ivanov svojom je izvedbom proteklog vikenda mnoge podigla na noge kako u studiju „Zvezda Granda", tako i pred malim ekranima. O drami koja je onda nastala u ovom talent-šouu još se priča - kada je Marija Šerifović ustala sa svoje stolice i nakratko napustila emisiju, „ne želeći više da sedi tamo".

Razgovarajući i na tu temu, Aleksandra je objasnila da se u potpunosti fokusirala na pevanje i da se nada najboljem.

Aleksandra Ivanov, Printscreen „Zvezde Granda"
 

- Nadam se da sam opravdala očekivanja svog mentora i poziv da budem deo „Zvezda Granda". Smatram da je kandidatkinja u duelu bila savršena i da je odličan pevač, eto, desilo se da je i ona bila fenomenalna; ja se nadam da sam bila dobra. Sudar titana – kazala je za jedne medije, pa potom otkrila kako bi ona ocenila nastup oko kog se podigla ogromna prašina.

- Zadovoljna sam, ali uvek smatram da kod nastupa može bolje i što se tiče pevanja, ali i celog vizuelnog nastupa. Može bolje. Čovek uvek mora da radi na sebi što više - kazala je ona.

Zatim, osvrnula se na savete Marije Šerifović, kako mentori u ovom krugu već rade sa svojim takmičarima.

„Šta čovek više da očekuje?"

Aleksandra Ivanov, Printscreen „Zvezde Granda"
 

- Hvala Bogu, počela sam da radim sa Marijom. Rekla mi je da se držim, da budem opuštena, bodri me maksimalno, pomaže mi. Šta više čovek može da očekuje od izvrsnog pevača kao što je ona – istakla je pevačka nada, koja se pre dve godine već bila pojavila u „Zvezdama Granda".

- Pre dve sezone sam bila u takmičenju, dogurala sam do šestog kruga ili sedmog. Bila sam u duelu sa Stefanom Tomićem koji se takmiči ove sezone. Imali smo po šest glasova, pa je bilo po tri i onda je on prošao dalje, a ja sam otišla u baražu i više se nisam pojavila do ovog puta – izjavila je takmičarka koja je onda radila potpuno drugi posao.

Isti je napustila ne bi li se posvetila pevanju i naglašava kako je dosta vežbala, ne bi li napredovala. Zbog odluke koju je bila donela se nije pokajala.

- Vežbala sam, radila sam na sebi, nadam se da se to vidi. Odmorila sam se i fokusirala se. Tada sam radila sasvim drugi posao, bila sam pravnik u notarskoj kancelariji. Ozirom da nisam mogla da se posvetim i jednom i drugom poslu, sada sam se fokusirala samo na pevanje - zaključila je Aleksandra za „Grand".

Podsetimo, Šerifovićevoj je pao mrak na oči po Aleksandrinoj izvedbi, u segmentu koji je svakako rezervisan za komentarisanje i ocenjivanje kandidata, kao i mentorsko zalaganje za svoje.

– Onaj par je dobio 6:6, a njih dve ne. Vi ste poremećeni - bunila se tada Marija, dok je Saša Popović potkačio Dragana Stojkovića Bosanca.

– Ljubomoran si na Prijovićku, ali nema veze - dobacio je, na šta je on odgovorio da je u pravu, a onda se umešala i Ceca Ražnatović:

– Bosanac, ćuti! Ćuti da ti ne prilazim.

Zatim, Marija je rešila i da napusti šou, ponesena emicijama.

– Ja uopšte više ne želim u ovome da učestvujem, neću da sedim ovde – kazala je, pa se premestila u publiku studija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike