Prošlo je 20 godina od prvih audicija za Zvezde Granda: Saša Popović otkrio koji pevači su prvi prošli kasting

05.01.2024

22:41

0

I ove godine nas očekuje promene

Prošlo je 20 godina od prvih audicija za Zvezde Granda: Saša Popović otkrio koji pevači su prvi prošli kasting
Saša Popović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Saša Popović godinama je jedan od čelnika Grand produkcije, a mnogi ga smatraju zaslužnim za karijere brojnih pevača. Ovog puta se prisetio kako su izgledale prve audicije, kao i zašto planira da ponovo menja ustaljena pravila u takmičenju. 

- Mi smo 20. okotobra 2003. godine imali prvu audiciju i to u Nišu i to je bilo bukvalno 20 godina kako smo krenuli sa tim formatom – rekao je on i dodao:

24sedam/Nenad Vujanović
 

- Nisam ja imao tremu, nego su je takmičari imali. Znao sam šta treba da radimo. U to vreme su u žiriju bili Žika, Pera Zdravković, Viki Miljković i ja, ali Žika i ja smo započeli sve to zajedno. Bilo je tada u Nišu oko 1.000 kandidata, to je bilo neverovatno. I prva dva kandidata koja smo kastingovali bili su mali Steva Anđelković i Darko Filipović. Steva je nedavno dobio ćerku, neka je sa srećom. Bilo je zaista zanimljivo, a i danas su zanimljive te audicije, koje me čekaju i 2024. godine. Jedino još uvek ne znam u kom formatu ćemo raditi sledeću sezonu, ali nešto ću promeniti u odnosu na ovu godinu. Gledam da svake dve godine promenim format, da uvedem neka druga pravila kako bi gledaocima bili zanimljivi.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Iako su druga takmičenja pokušala da pariraju Zvezdama Granda, jedino su oni opstali. 

– Vidite i sami da subotom mi zaista nemamo konkurenciju. Nema šanse. Preko ‘Zvezda Granda’ trava ne raste – zaključio je Popović za Grand

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike