Evo zašto se Sanja Kužet nikad nije udala za čoveka sa kojim čeka trećeg sina

04.01.2024

16:36

0

Splet čudnih okolnosti

Evo zašto se Sanja Kužet nikad nije udala za čoveka sa kojim čeka trećeg sina
Sanja Kužet - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sanja Kužet obradovala je javnost priznanjem da je u blagoslovenom stanju, kao i da će dobiti trećeg sina. Kao što je poznato, voditeljka je u prvom braku dobila najstarijeg sina, a potom iz veze sa Nemanjom Živojinovićem drugog, a sada i trećeg. 

Sanja ne krije da Nemanja i ona nisu ozvaničili vezu, a kako tvrdi, ne postoji konkretan razlog već je reč o prevelikom broju obaveza.

Printscreen/Pink TV
 

- Ja sam bila u drugom stanju kada sam se udala prvi put. Lepe uspomene, mislim iskreno to su zaista u tom trenutku bile jedne jako važne i lepe stvari za mene. Drugi put nisam obukla venčanicu, ne zato što nismo moj sadršnji partner i ja želeli da do toga dođe, nego prosto neki splet čudnih okolnosti. Mi od kako smo se spojili, mi stalno nešto stvaramo, gradimo, planiramo i non-stop nam se nešto dešava. Mi zaista nismo imali nekog predaha u tom smislu da se tim venčanjem bavimo. Onda su nas sve ostale životne stvari i okolnosti zapravo naučile da je mnogo bitnije sve to drugo što radimo, nego sam taj jedan čin i taj dan. Tako da ne bežimo od toga, ko zna možda će se to desiti u nekom trenutku ali i ovako nam je sjajno - ispričala je Sanja u autorskoj emisiji Vesne Dedić.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Inače, iako je Sanja jedno od najpoznatijih televizijskih lica, Nemanju retko viđamo, mada ona tvrdi da ne beži od kamera. 

- Ma ne, mi smo dugo zajedno. Normalno se krećemo i izlazimo, nema tu razloga da bilo ko koga krije. Samo prosto mislim da njemu nije mesto na finalu. To je moje radno mesto i zaista nikada nije dolazio na moj posao. To nije ni deo njegove profesije, ali kada nas na nekim događajima vide zajedno tu nije nikakav problem i da nas uslikaju - rekla je Sanja.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike