Danju pravnica, uveče pevačica: Zvezdu "Granda" prepoznaju u kancelariji gde radi, otkrila kakve poklone dobija

26.04.2022

21:54

1

Kako je istakla, mnogo joj znači to što ima podršku svojih sugrađana

Danju pravnica, uveče pevačica: Zvezdu "Granda" prepoznaju u kancelariji gde radi, otkrila kakve poklone dobija
Screenshot_1 - Copyright Instagram printscreen/cakaaa07

Nakon velikog kiksa u petom krugu takmičenja "Zvezde Granda", kada se jedva sa tri glasa plasirala u baraž, Aleksandra Ivanov opravdala je poverenje mentorke Cece Ražnatović i ovog puta zakucala šesticu k'o vrata.

Kako kaže, koliko god se trudila i vežbala, na sceni se ponekad dese nepredviđene okolnosti koje kasnije rezultiraju gorim plasmanom od očekivanog. Međutim, Saša Popović u njoj je prepoznao nešto običnom čoveku nevidljivo, i dao joj drugu šansu.

- Nadam se da ću nastaviti ovako kao sada. Jako mi je bilo krivo prošli put što sam razočarala tim i mentora jer je moglo mnogo bolje. Ali nekada ne možemo da računamo na neke stvari- iskrena je Aleksandra.

Na sceni nisu izostale ni suze radosnice koje je minutima lila dok je stručni žiri govorio sve što je ikad želela da čuje o svom pevanju. Iako po prirodi nije preterno emotivna osoba, osećanja su je ovog puta savladala.

- Desi se neki momenat.. Bila sam skeptična oko izbora pesama, nisam znala da li ću izneti kako treba, tako da nisam očekivala toliki broj glasova, zato je i usledila ta reakcija - priznaje ona.

Pažnju publike privukla je već za vreme svog prvog pojavljivanja, ali ne zbog raskošnog talenta već neobične priče o njenom navodnom poreklu. Saša Popović tada je doveo žiri u nezgodnu situaciju i naterao ih da pogađaju iz koje strane zemlje Aleksandra dolazi.

- Živela sam četiri godine u Italiji a koleginice su u bekstejdžu rekle da sam došla iz Italije ali ja ne mogu da lažem. Zato je bilo tog pogađanja, ali ja sam iz Srbije, iz najlepšeg grada Kruševca - ponosno ističe takmičarka.

Priznaje da joj pored porodice i sugrađani daju vetar u leđa, a neretko se desi da je i prepoznaju na njenom radnom mestu, koje je sušta suprotnost sceni.

- Radim kod notara, pravnik sam po struci i jednom dok sam overavala nešto ušla je neka gospođa i rekla da joj ličim na Aleksandru Ivanov. Prećutala sam, a onda je koleginica ustala i rekla: "Pa to jeste ona!". Naravno sutradan su počele da stižu čokolade, poklončići i tako- kaže Aleksandra za Grand Online.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike