Čuveni latino zavodnik više ne izgleda ovako: Šta se desilo Fernandu Kolungi? Srpkinje ga obožavale, a od njega ostala samo - glava!

09.01.2024

20:50

0

Glumac je godinama šarmirao sve svojim osmehom na malim ekranima

Čuveni latino zavodnik više ne izgleda ovako: Šta se desilo Fernandu Kolungi? Srpkinje ga obožavale, a od njega ostala samo - glava!
Fernando Kolunga - Copyright Profimedia

Nakon Osvalda Riosa, kog smo upoznali u "Kasandri", sledeći veliki latinoamerički zavodnik koji je osvojio srca mnogih dama u Srbiji bio je Fernando Kolunga.

Počev od "Esmeralde", pa nadalje, on je svojim osmehom, šarmom i osećanjima uspevao da rasplače ali i oduševi mnoge žene koje su bez daha pratile njegove avanture kroz razne sapunice. No, danas on više ovako ne izgleda.

Glumac danas ima 57 godina, a oni mišići koje su dame volele su u mnogo manjoj snazi danas, a neki komentarišu da je od njega ostala samo "glava", s obzirom na to da na fotografijama izgleda neproporcionalno veće u odnosu na njegovo telo. 

Njegov život  se nedavno promenio kada mu je preminuo otac od posledica raka, kom se stanje pogoršalo tokom pandemije. 

- Fernando je neutešan jer je bio jako vezan za oca. Ljut je i ogorčen jer nije mogao da bude uz njega poslednjih dana. Zbog strogih mera za suzbijanje pandemije njegov otac, po kome je i dobio ime, morao je da bude kremiran bez prisustva porodice - pričao je tada izvor.

Iako je bio slaba tačka ženama, jedno se vreme šuškalo da je homoseksualac. Zanimljivo je da se Fernando nikada nije ženio, a čak je i trenutno je slobodan.

Aktivan je na društvenim mrežama, a na svom Instagramu i dalje redovno objavljuje novosti o serijama koje i dalje snima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike