Za njima su Srpkinje ludele: Ovako danas izgledaju glumci iz najpopularnijih latinoameričkih telenovela, a evo čime se bave (FOTO)

29.12.2022

12:51

2

Žene širom sveta još uvek uzdišu za njima

Za njima su Srpkinje ludele: Ovako danas izgledaju glumci iz najpopularnijih latinoameričkih telenovela, a evo čime se bave (FOTO)
Sebastian Ruli, Fernando Kolunga, Vilijam Levi - Copyright AP/Dario Lopez-MIlls/Greg Allen Profimedia

Latinoameričke telenovele nekada su bile u jeku popularnosti kod nas, a ženama su posebno bile omiljene zbog velikog broja Latino zavodnika koji su svima mamili uzdahe. Serije "Rubi", "Esmeralda" i "Napušteni anđeo" bile su jedne od najgledanijih, te su glumce učinile slavnim širom sveta.

Fernando Kolunga

Fernando Kolunga glumio je dobrodušnog mladog doktora Hoze Armanda, koji se zaljubio u slepu Esmeraldu. Fernando danas ima 56 godina i još uvek glumi, a bio je u vezi s mnogim kolegicama. Iza sebe ima propali brak, ali poslednjih godina meksički mediji neumorno preispitiju njegovu seksualnost. Glumac se nije mnogo promenio, godine mu odlično stoje, a mnogi smatraju da što je stariji, sve je bolji dasa.

 

 

Sebastian Ruli

Sebastijan Ruli je u hit seriji "Rubi" bio jedan od ljubavnika kog je glavna junakinja vrtela oko malog prsta. Za Sebastijanom su uzdisale žene širom sveta. Uloga Hektora jedna je od najznačajnijih u njegovoj karijeri, koju je počeo 2000. u tinejdžerskoj seriji "Primer amor", a pre toga je radio kao model širom sveta u Parizu, Milanu, Tokiju, a nakon škole glume produkcijske kuće "Televisa" okrenuo se novoj profesiji. Zgodni glumac iza sebe ima brak s koleginicom Sesilijom Galjiano, a roditelji su dvanaestogodišnjeg sina Santijaga. Od 2014. je u vezi s koleginicom Anhelikom Bojer. 

 

 

Vilijam Levi

Kada se 2008. godine pojavio na domaćim malim ekranima u jednoj meksičkoj seriji Vilijam Levi postao je seks-simbol, a žene su doslovno odlepile za njim. Nakon serije "Napušteni anđeo" koja je u to vreme bila najgledanija na ovim prostorima, Vilijama smo mogli da vidimo u spotu za pesmu "I'm into you" koju je otpevala Dženifer Lopez. Pop diva Vilijama je angažovala baš u vreme kada je bio na vrhuncu popularnosti, što je još više doprinelo njegovom statusu seks-simbola. Vilijam je nakon toga nastavio da radi i kao glumac i kao model, a karijera mu je i danas na zavidnom nivou. Od 2003. godine Vilijam je u srećnoj vezi sa Elizabet Gutjerez i imaju dvoje dece.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike