Kako danas izgleda čuvena Marisol: Srbija je plakala zbog devojke sa ožiljkom, a ona sada ima 60 godina! (FOTO)

28.11.2023

23:20

0

Da li je i vi pamtite?

Kako danas izgleda čuvena Marisol: Srbija je plakala zbog devojke sa ožiljkom, a ona sada ima 60 godina! (FOTO)
Erika Buenfil kao Marisol - Copyright YouTube_ vale

Španske serije su krajem devedesetih bile velika zabava i razonoda u mnogim domovima širom Srbije, a jedna od glumica koja je tada ušla u srca mnogih bila je čuvena Marisol.

Ona je bila siromašna prodavačica cveća sa velikim ožiljkom na licu koji je prikrivala kosom, a onda se u nju zaljubio mladić iz bogate porodice. Tada su krenule drame i spletke, a do danas mnogi pamte kako su sa uzbuđenjem pratili svaku epizodu. 

Glumica Erika Buenfil, koja je tumačila lik Marisol, u to vreme je imala 37 godina, a nedavno je proslavila 60. rođendan. 

Ona i dalje izgleda zanosno, a da je stekla veliku popularnost, govori i to što je na društvenoj mreži Instagram prati preko pet miliona ljudi. 

Privatan život pun prevrata

Iako je uživala veliku popularnost, Erikin privatan život je bio tema medija i javnosti, a mnogima je i ličio na špansku seriju.

Ona je bila u ljubavi sa Ernestom Zedilom Džuniorom, sinom bivšeg meksičkog predsednika, koji ju je ostavio dok je bila u drugom stanju. Ona je rodila sina Nikolasa de Hesusa, koji danas ima 18 godina. 

Nakon nekoliko godina priznala je da je to njegov sin, a otkrila je i kako za njega nikada nije pitao.

- Sve se odvilo neočekivano i preko noći. Nisam zapravo htela tu vezu i bila sam uplašena kada sam saznala da sam ostala trudna. Ernesto je mlađi od mene i nije hteo tada da ima bebu. Teško je biti samohrana majka. Moja mama je preminula, tako da nisam imala ni njenu pomoć oko sina - rekla je gostujući svojevremeno u jednoj emisiji.

Ove godine pojavili su se tračevi da je glumica u vezi sa 27 godina mlađim kolegom Emanuelom Palomaresom, ali je ona to ubrzo demantovala.

Sada nije poznato da li je u vezi, ali ono što je zanimljivo jeste da je zovu "kraljicom društvenih mreža", ta da i na TikToku često postavlja sadržaj, a ima i svoj Jutjub kanal već godinama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike