Bivša žena Kristijana Olivera prekinula tišinu posle njegove i pogibije ćerki: Kakva je ovo tragedija... (FOTO)

07.01.2024

15:40

0

U povratku s odmora, privatni avion kojim su putovali srušio se na Karibima

Bivša žena Kristijana Olivera prekinula tišinu posle njegove i pogibije ćerki: Kakva je ovo tragedija... (FOTO)
Kristijan Oliver - Copyright Profimedia

Nemački glumac Kristijan Oliver, rođen kao Kristijan Klepser i javnosti mahom poznat iz serije „Cobra 11", poginuo je u avionskoj nesreći 4. januara zajedno sa svojim ćerkama Maditom (10) i Anik (12). S njima, život je izgubio i pilot, pošto se privatna letelica srušila na Karibima pri povratku s odmora, bruje i srani mediji. 

Dok čitav slučaj ispituje policija, majka devojčica i bivša supruga glumca, Džesika Klepser, s porodicom je izdala opširno saopštenje te zamolila javnost za mir u jeku ogromne tragedije koja ih je zadesila. 

Porodična fotografija Kristijana Olivera sa crvenog tepiha, Profimedia
 

- Skrhani smo bolom, posle nesreće koja je odnela živote naših voljenih članova porodice. Ćerke i njihov otac vraćali su se sa odmora kada su usledili problemi s motorom i avion je pao u okean. Na veliku žalost, sva četiri putnika su poginula - navodi se na početku. 

 

 

- Maditu su svi znali kao živahnu, pametnu devojčicu koja je odlično i plesala, pevala, te izvodila razne performanse. Anik je bila koliko nežna, toliko i jaka. Uvek je prva znala da izgovori kakvu lepu reč, ponudi zagrljaj, a košarka, plivanje i umetnost bile su joj pasija. Nedostaje nam njihov osmeh, avanturistički duh, razgovori s njima. Majka ih je nadživela, kao i bake, dede, tetke, drugi rođaci u Nemačkoj - nabraja se, s dosta tuge. 

- Ona je i Kristijana nadživla, kao što su njegovi roditelji i sestra. Ovo je veliki gubitak za sve. Molimo vas za mir i privatnost u ovo vreme - zaključuje se. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike