„Lepio je ruke za kolena, da se ne drogira!" Bivša devojka Metjua Perija otkriva: Svašta mu je padalo na pamet samo da ostane čist!

25.12.2023

23:20

0

Bilo je, kaže, strašno gledati ga u tim stanjima

„Lepio je ruke za kolena, da se ne drogira!" Bivša devojka Metjua Perija otkriva: Svašta mu je padalo na pamet samo da ostane čist!
Kejti Edvards - Copyright Profimedia

Kejti Edvards, nekadašnja devojka Metjua Perija, tvrdi kako je pokojni glumac svojevremeno lepio ruke lepkom za kolena, samo da se ne bi više drogirao. Dvojac je, inače, izlazio 2006, po upoznavanju na sastancima Anonimnih alkoholičara.

Pet godina kasnije bila je i Perijeva asistentkinja. Održavali su dobre odnose.

Prisećajući se njegovih najtežih trenutaka u borbi sa zavisnošću, izjavila je kako bi „umeo da veže po nekoliko noći na kokainu i sličnim supstancama" za „The UK Sun", te da ga je tako jednom prilikom zatekla zalepljenih šaka i sa namerom da narokite više ne uzima.

- Našla sam ga na kauču. Super lepkom je ruke bio zalepio za noge. Bilo je tužno, očajno. Uzela sam aceton i maslinovo ulje ne bih li ga odlepila i oslobodila. Strašno. Ostajali bi mu crveni, goli pečati posle... - pamti ona i danas.

Ovo, inače, nije joj prvi put da priča o Metjuovoj borbi s narkoticima. Bilo je dana, naime, kada je i trudna odlazila da mu pokupi kokain, heroin i krek, otkrila je bila 2020. godine.

Metju Peri, Profimedia
 

- „Ne brini, neće niko da zaustavlja trudnicu", tako mi je pričao... - kazala je Kejti, inače unuka pokojnog Blejka Edvardsa, filmskom reditelja i scenariste.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike