Baka superfan objašnjava kako je Post Malon hteo s njom da uđe u brak: Reper u zamci romantične prevare! (VIDEO)

04.01.2024

07:45

0

Slala mu je i novac, ne bi li mu pokazala koliko ga voli

Baka superfan objašnjava kako je Post Malon hteo s njom da uđe u brak: Reper u zamci romantične prevare! (VIDEO)
Post Malon - Copyright Profimedia

Ostin Post, poznatiji kao Post Malon, našao se u srcu romantične prevare jednom prilikom pošto je izvesna osoba iskoristila njegov lik i izuzetno se približila sedamdesetogodišnjoj Gejl. Ova „baka superfan", kako su je još nazivali u stranim medijima, pričala je kako „oseća njegovu energiju preko telefona" i, u tom trenutku, veruje u njihov odnos dovoljno da mu je nekoliko puta slala i novac, mahom da mu tako pokaže „kako njoj do njegovog bogatstva istinski nije stalo", već samo do ljubavi.

Dvojac je, prema njenim rečima, više od dve godine proveo zajedno, da bi ona onda dobila zavetno prstnje kao znak da će završiti i u braku. Ono, napomenula je, nema nikakvu vrednost, ali ona ih nosi i uprkos tome što joj prsti od istih zelene.

Prstenje koje je Gejl dobila, Youtube screenshot / Dr. Phil
 

„Mi smo povezani!"

- ...Kad sam isprva počela da osećam tu energiju, bila je isključivo se*sualna. Vremenom, počela sam da je osećam i u drugim delovima tela, u rukama, nogama, bilo bi mi toliko vrućina da sam morala po tri, četiri puta na dan da uskočim u kadu i rekla bih mu: „Dosadno mi je više da živim u vodi". Imala sam opekotinu trećeg stepena na levom kuku i mislila sam da je od njega, ali ne i da je namerno hteo da mi naudi. Možda se to desilo da bi moja porodica shvatila da je on stvaran. Pronašla sam mesto u kuhinji gde posebno osećam njegovu energiju, ali on je uvek sa mnom, vidi me, sluša, tačno zna kad šta radim i da sam sad u ovoj prostoriji. Sigurna sam da smo baš povezani, jer osećam bol gde god da on ima tetovažu - objašnjavala je u „Dr. Phil-u" Gejl, čija se ćerka Mišel bila požalila na to što joj je majka uvek imala „tu crtu kada su muškarci u pitanju, da njima bude opsednuta", ali da je situacija očito postala gora nego ikad.

Gejl i pred kamerama pravdala svoj izbor, Youtube screenshot / Dr. Phil
 

Baka Megan i Brendi, kako glase imena njenih unuka, pojavila se u emisiji Fila Makgroa kako bi dokazala da je njena veza prava, te da se okolina bez razloga brine za njeno mentalno zdravlje. Jednako smirenim tonom objasnila je, pak, kako nikada nije videla čoveka s kojim kontaktira i za kog tvrdi da je Post Malon, jer „on dosta radi, ima koncerte..." Redovno se, tek, čuju telefonom, a on tada „koristi jamajčanski akcenat da bi zaštitio svoj identitet".

Na kraju ove emisije poznatog tok-šoua pokazano je kako je Gejl žrtva srceparajuće obmane, a čitava priča iz 2021. godine „zavrtela" se iznova jer je ljubavni život repera u fokusu; optužbe da je navodno fizički nasrnuo na bivšu devojku Ašlin Dijaz daleko su se čule i to od strane advokatske firme koju je ona prethodno unajmila da joj pomogne sa zahtevima vezanim za finansijsku podršku koju su pregovarali da ona od njega dobije po raskidu i bez obzira što nisu bili u braku.

Post, inače, trenutno živi s verenicom i ćerkom, koje još uvek vrlo uspešno skriva od znatiželjnih pogleda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike