„Nije baš tako dobar u krevetu!" Ispovest jedne od prvih žrtava „Varalice s Tindera": Ma, bio je totalni promašaj!

10.03.2022

11:37

0

Posle „Netfliksovog" dokumentarca sve je više onih koji se javljaju i govore o tome kako ih je Sajmon obmanuo

„Nije baš tako dobar u krevetu!" Ispovest jedne od prvih žrtava „Varalice s Tindera": Ma, bio je totalni promašaj!
profimedia-0664041608 - Copyright Profimedia

Šimon Hajut se dugo predstavljao kao Sajmon Levijev, poznati bogataš iz još poznatije porodice, sa namerom da - profitira. Obmanuo je brojne žene iz raznih zemalja! Neke su zbog njega i bankrotirale, ali među ispovestima sve većeg broja onih koje se sada i javno žale na njega posle dokumentarca „Varalica s Tindera", našla se i izvesna Samanta Hejls, kojoj i nije baš jasno kako mu je to pošlo za rukom.

Naime, ona tvrdi da „bogati zavodnik" nije baš tako „spretan u spavaćoj sobi" i da je sama morala mnogo šta da ga nauči, jer je dok je bio s njom - bio i potpuni promašaj, po tom pitanju. Ona mu je, inače, jedna od prvih koju je prevario za novac, pa se, prema njenim rečima, ispostavlja da „vežba stvarno čini majstora".

Šimon Hajut Youtube screenshot „Inside Edition"
 

- Mora da je vremenom postajao sve bolji i bolji, nema drugog objašnjenja. U spavaćoj sobi je biuo stvarno... Nikakav. Ma, totalni promašaj! Morala sam da mu pokažem šta treba da radi. Šarm ga svakako jeste krasio i tada, ali je, kada su intimni odnosi u pitanju, bio poprilično hladan, gotovo nezainteresovan - prenose strani mediji njene reči za „The Sun".

- Nije imao pojma šta radi - dodala je zatim.

Ispitivanje joj nije „prošlo"

- Odveo me je u hotel sa pet zvezdica u Valensiji, dok sam bila na odmoru tamo. Počeo je da mi priča o tome kako je deo Mosada, ali kad god bih poželela da znam nešto više, nastajala bi nekakva sumnjičavost. Jednom je izvadio nekakve dve lične karte, plastične, vrlo očigledno lažne. Imale su njegovu fotografiju i natpis Interpol. Uznemirio se kad je rekao da je u bekstvu - objašnjavala je, prisećajući se vremena koje je provela sa njim. 

Šimon Hajut Profimedia
 

- Kad bih ga bilo šta pitala, postajao bi baš gadan. Mojim prijateljima je pričao kako sam ja uzela neke pare od njega! ...On je samo jedan veliki lažov koji teško da više i samom sebi veruje. Ljudi moraju da znaju za ovo, moramo da ih upozorimo - zaključila je Samanta, kojoj je „Tinder", pošto je „ljubav nestala", slao i preteće i vrlo uvredljive poruke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike