Post Malon konačno o roditeljstvu! „Ne izlazim više kao pre, ali na alkohol što sam slab..."

27.07.2023

16:05

0

Reper je u maju 2022. dobio ćerku, ali još nije otkrio tačan datum njenog rođenja, niti njeno ime

Post Malon konačno o roditeljstvu! „Ne izlazim više kao pre, ali na alkohol što sam slab..."
Post Malon - Copyright Profimedia

Ostin Ričard Post, poznatiji kao Post Malon, dobio je ćerku u maju prošle godine. Datum njenog rođenja još nijednom nije istakao za javnost, kao ni devojčicino ime, ali je poznato - da je oduvek želeo da postane otac. Kako je bio objasnio, kada je bio dete, često je sa sobom „vukao okolo" lutku bebe misleći da je „to mnogo kul".

Nije siguran koliko mu je ta faza trajala, ali je njegova majka svakako sačuvala tu njegovu, tada, omiljenu igračku koju sad može i da nasledi njegova mezimica.

Govoreći u jednom intervjuu o svom ogromnom uspehu, anksioznosti, pa konačno i roditeljstvu, izvođač je naglasio kako je značajno smanjio izlaske otkako se ostvario u ovoj, jednoj od najlepših životnih uloga. Ipak, ima stvari koje teško da će „tek tako da padnu u senku" zato što je on sada tata.

- Mnogo šta sad gledam skroz drugim očima. Biti otac je prelepo. Više ne izlazim i ne ludujem baš toliko, kao pre. Sve što želim je mala pauza, da što više uživam u ovom životu - objašnjavao je on voditelju „Apple Music-a" Zejnu Lovu, pa nastavio o tome i koliko je slab na alkohol, ali da se maksimalno trudi da stvari drži pod kontrolom.

- Teško mi (muzički) da iznesem sve što hoću na pravi način ukoliko nisam bar malo pod dejstom (alkohola). Ali sve je u redu, pijem ne bih li se samo zabavio. Pivce tu i tamo s tatom, prijateljima... To je to. Da se opustim.

Post Malon, Profimedia
 

Kada je se detetom, ipak, tad je najsrećniji i ne treba mu nikakav „gas" da bi mu dobro prošao dan.

- Obožavam da provodim vreme s bebom, da igram igrice, odem do garaže pa malo radim na nekom projektu... To je ono što ja volim - naglasio je Post Malon, koji „udara finiš" na svoj novi album „Ostin".

Takođe, nastavlja i sa turnejom koju će zaključiti zvanično 19. avgusta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike