Aca Lukas i Miroslav Ilić nikad iskreniji! Uživajte u novogodišnjoj noći uz najveće hitove i uzbudljive priče!

30.12.2023

09:17

0

Aca Lukas i Miroslav Ilić nikad iskreniji! Uživajte u novogodišnjoj noći uz najveće hitove i uzbudljive priče!
Miroslav Ilić i Aca Lukas - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages

Hype televizija kao permanentan pandan za kvalitetan, keativan, zabavan i jedinstven program donosi mnogo toga uzbudljivog i zanimljivog na vaše male ekrane za novogodišnju noć, na vama je samo da pripremite daljinski upravljač, budete sa najbližima i da uživate u svakom trenutku.

Ne postoji bolji šlagvort od novogodišnje čarolije za mališane – najlepše pesme i crtaće koje dečica najviše vole. Kada je reč o intermecu, mnogi će, bez da trepnu, pratiti emisiju City Hype i retrospektivu najaktuelnijih dešavanja koja su obeležila 2023. godinu, a potom sledi emisija “Oči u oči sa Dušicom” autorke i voditeljke Dušice Jakovljević koja će ugostiti dve megazvezde sa ovih prostora, Acu Lukasa i Miroslava Ilića.

Printscreen „Magazin IN"
Aca Lukas i Miroslav Ilić

Emisija će biti prava muzička poslastica, obzirom da će Aca i Miroslav pevati svoje najveće hitove ali i razgovarati o mnogim zanimljivim temama iz njihovih života. Nakon vrsnog muzičkog programa i zvuka trube prepustite se čarima sedme umetnosti, filmskom i serijskom programu.

Budite u toku sa svim novim emisijama koje su pripremili poznati autori i voditelji kao i raznovrsnim, autentičnim programom i sadržajem tokom novogodišnjih i božićnih praznika i pratite Hype TV.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike