Aca Lukas na Marakani u 2024! Već uveliko radi na novim pesmama (FOTO)

24.11.2023

08:50

0

Obećava najveću žurku na Balkanu

Aca Lukas na Marakani u 2024! Već uveliko radi na novim pesmama (FOTO)
Aca Lukas - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aca Lukas rešio je da ponovo okupi svoje fanove na najvećem stadionu u Srbiji - prema rečima njegovog menadžera, Saše Mirkovića, pevač već uveliko priprema i nove pesme za spektakl na Marakani.

- Razmišljam već godinu dana da li započeti organizaciju pripreme za najveću žurku na Balkanu, Aca Lukas & Folk house band i, definitivno sam doneo odluku da krećemo u taj poduhvat - počeo je Mirković na svom Instagramu, pa dodao:

Saša Mirković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Posle filma i serije, sledi mnogo Lukasovih pesama. Publika i mi zalužujemo još jednu Marakanu posle 10 godina. Arena je postala tesna. Marakana 2024 vas čeka! Aca je već krenuo da radi na novim pesmama.

Podsetimo, Lukas je 2013. napravio opšti šou na ovom mestu, pred više desetina hiljada ljudi. Koncert je bio otvorio hitom „Nešto protiv bolova", pa odmah publiku bacio u trans.

Aca Lukas sprema koncert na Marakani, Instagram screenshot / sasa_mirkovic_official
 

Trenutno, inače, naslućuje se kako će Aca na Gradskom trgu u Rumi s fanovima dočekati 2024. godinu. Društvo će mu praviti Miroslav Ilić, a potom i Mitar Mirić, dok opština za najluđu noć planira da počasti sve građane rakijom i kuvanim vinom, a najverovatnije i pečenim volom na ražnju.

Prethodno, film „Pokidan" doživeo je veliki uspeh, a po premijernom prikazivanju istog, pevač je otišao na reginalnu turneju. Do sada, ostvarenje je pogledalo oko 50.000 ljudi, a o provodu u Areni još se uveliko priča.

Aca Lukas, ATAImages/ A.A.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike