Najluđi provod na trgovima u Srbiji za doček 2024: Narodnjaci, rokeri i trubači garantuju nezaboravnu noć, evo ko će gde nastupati!

20.12.2023

20:50

0

Ko želi da sluša evropske zvezde, imaće i to priliku

Najluđi provod na trgovima u Srbiji za doček 2024: Narodnjaci, rokeri i trubači garantuju nezaboravnu noć, evo ko će gde nastupati!
Doček Nove godine 2024 na trgovima u Srbiji - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Profimedia

Kraj 2023. godine se bliži, a Srbi su poznati kao narod koji voli da slavi i raduje se svakom novom početku. Tako će oni koji se u novogodišnjoj noći ne budu našli u raznim klubovima i hotelima, moći da se zabave na trgovima širom zemlje. 

Beograd uz zvuke trube

Dobra zabava za doček se uvek očekuje u srpskoj prestonici, kao i ranijih godina. Zasada još uvek nije objavljeno ko će nastupati ispred Narodne skupštine, ali će zato na Sava promenadi biti lud provod

Na platou pored Starog savskog mosta muzički program otvoriće "Frajle", a posle njih na sceni će biti Sara Jo. U novu 2024. godinu će, kako je najavljeno, Beograđane uvesti Dejan Petrović i Big bend, a nema sumnje da će oni atmosferu dovesti do usijanja.

ATAImages/M. M.
Dejan Petrović

Novi Sad šarolik

U Novom Sadu će se za doček okupiti regionalne i evropske muzičke zvezde koje će zasigurno napraviti žurku za pamćenje. Rok, elektro, indi i pop muzika biće zastupljena u Srpskoj Atini, a među izvođačima će se naći "Buč Kesidi", "Elemental", kao i legendarni rok bend na ovim prostorima "Partibrejkersi". 

Pored njih, tu će biti razni di-džejevi, tribjut bendovi, te začetnici novih pravaca, pa je sigurno da će Novosađani i te kako uživati.

Niš u znaku narodnjaka

Nišlije su ove godine rešile da ugoste "svoje". Naime, na Trgu kralja Milana će zapevati Boban Zdravković i Viki Miljković, koji su rođeni u ovom gradu. 

ATAImages/Antonio Ahel
Viki Miljković

S obzirom na to da su poznati po tome da prave sjajnu atmosferu, nema sumnje da će dobro zabaviti svoje sugrađane, ali i sve posetioce koji se u najluđoj noći budu našli u Nišu. 

Kragujevac u rok fazonu

Na bini postavljenoj na Trgu Radomira Putnika održavaće se novogodišnji koncerti tokom čitavog dana. Naime, na dnevnoj žurki 31. decembra nastupiće kragujevački bend "Vesele osamdesete", u toku večeri "Dark Šajns", a u novu godinu će sve posetioce nekadašnje srpske prestonice uvesti "YU grupa".

Ruma dovodi najveće zvezde

Na Gradskom trgu u Rumi će možda biti i najbolja žurka, jer oni koji tamo nastupaju su poznati po tome da prave i te kako dobru zabavu. 

Aca Lukas će otvoriti program od 18 časova svojim velikim hitovima, a onda će mu se od 20 časova pridružiti Miroslav Ilić, koji će nekim od najlepših narodnih pesama razveseliti Rumljane. 

Profimedia/Antonio Ahel/ATA Images
Aca Lukas, Mitar Mirić, Miroslav Ilić

Od 22 časa pa do posle ponoći će Mitar Mirić biti taj koji će, kao i uvek, dati sve od sebe da u dobrom raspoloženju sa prisutnima uđe u novu 2024. godinu.

Zlatibor uz Saleta

Na poznatoj srpskoj planini i još poznatijem Kraljevom trgu se već tradicionalno okuplja na hiljade gostiju za doček, a oni će ovog puta imati priliku da zaista uživaju u spektaklu. 

Pored toga što će danima biti organizovane razne manifestacije, za sam doček će pevati jedan od najpopularnijih izvođača današnjice - Saša Matić. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Saša Matić

Poznat po tome što ne peva samo svoje hitove već i hitove svojih kolega, Saša će, bez svake sumnje, mnogima doneti osmeh na lice, što je i najbolji način da se uđe u novu godinu.

Vrnjačka Banja ima i zagrevanje

U ovom gradu u Srbiji, na tamošnjem trgu, počeće da se slavi već 30. decembra. Tada će za sve posetioce pevati nego Zorica Brunclik. 

Ona će biti sjajna uvertira za sve one koji se budu našli u Vrnjačkoj Banji tokom "najluđeg vikenda" u godini, a već za doček će se čuti hitovi nadaleko čuvenog "Amadeus benda". Kako je najavljeno, za reprizu će nastupati Džejla Ramović.

Čačak garantuje dobru zabavu

Peđa Jovanović, koji je nedavno održao nekoliko koncerata u Beogradu, biće zadužen da Čačane, ali i sve njihove goste, u sjajnoj atmosferi uvede u 2024. godinu. 

ATAImages/ M.M.
Peđa Jovanović

S obzirom na to da je poznat kao čovek koji podigne sve na noge, sigurno je da će i Čačak đuskati i pevati uglas sa njim. 

Bor uz Boru

Za doček Nove godine u Boru nastupiće legendarni rok bend "Riblja čorba". Koncert će biti održan u amfiteatru kod Doma kulture u centru grada. Tradicionalno, u ponoć će biti priređen i vatromet.

Subotica i žurka sa trubačima

U novogodišnjoj noći za Subotičane i za sve koji se budu odlučili da u 2024. godinu uđu uz program na Gradskom trgu nesumnjivo atmosferu za pamćenje napraviće trubački orkestar Bobana Markovića, učesnika i osvajača mnogobrojnih svetski poznatih takmičenja i festivala.

Sombor uz lepe balade 

U Somboru će, kako se navodi, za doček 2024. biti organizovana dva koncerta na Trgu Svetog Trojstva, gde će prisutne zabavljati pop pevačica Tanja Banjanin.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike