Glasajte čiji koncert vam je bio najbolji ove godine! Jedan je bio oproštajni, a ovaj najemotivniji (ANKETA)

24.12.2023

08:45

0

Posebno kroz Arenu, u 2023. prošlo je mnogo ljudi

Glasajte čiji koncert vam je bio najbolji ove godine! Jedan je bio oproštajni, a ovaj najemotivniji (ANKETA)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Tokom 2023. godine brojni mladi pevači održali su u Beogradu svoje prve solističke koncerte. Neki su prevazišli sva očekivanja, a za pojedine je ovo ipak bio preveliki zalogaj. Što se tiče "stare garde", brojni su oni koji su tradicionalno održali koncerte na određene datume, a bilo je i nekih koji su se oprostili od publike. 

Crvena jabuka

Za kvalitetan pop zvuk koji decenijama traje, grupa "Crvena jabuka" održala je tri koncerta u MTS dvorani u martu pod sloganom "Nekako s proleća". Publika svih generacija u glas je pevala nezaboravne hitove. 

ATAImages/ A.A.
 

Lepa Brena i Senidah

Dve muzičke zvezde različitih žanrova su početkom juna ukrstile glasove u sklopu Red Bull SoundClash-a. Senidah je imala priliku da otpeva "Jugoslovenku", a Brena "Mišiće", što je izazvalo brojne reakcije u javnosti. 

ATAImages/Amir Hamzagić
 

Tea Tairović

Ovo je bila do sada najuspešnija godina za Teu Tairović, koja je osim novog albuma, održala i prvi solistički koncert u Beogradu, tačnije na stadionu Tašmajdan. Iako su se mnogi pitali da li će napuniti stadion do kraja, Teinoj publici nije smetala čak ni kiša, pa cele večeri u glas pevali. Posebno iznenađenje bila je bugarska pevačica Galena, koja je sa Teom izvela njihov duet "Abrakadabra".

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Baja Mali Knindža

Pevač je na Tašmajdanu napravio pravi spektakl, na koji su došli brojni poznati. Ovim koncertom Baja je "stavio pečat", kako je rekao medijskim ekipama, a dugo ga je i priželjkivao.

Marija Mladjen/ATAImages
Baja Mali Knindža

Jelena Karleuša

Još jedna zvezda koja je novi album promovisala na koncertu je Jelena Karleuša. Osim pesama sa albuma "Alfa" i "Omega", publika okupljena u Beogradu na vodi imala je priliku posle dužeg vremena da se priseti i njenih starijih numera, ali i da uživo čuje kako zvuči njen duet "Mašala" sa Milicom Pavlović. 

ATAImages/Antonio Ahel
 

Jašar Ahmedovski

Folker je posle dugo vremena organizovao koncert 9. septembra, te je na Tašmajdan došlo 14.000 ljudi gde je napravio nezaboravan šou. Koncert je posvetio pokojnom bratu Ipčetu. Najemotivniji trenutak bio je upravo onaj kada je otpevao njegove pesme.

ATAImages/Antonio Ahel
Jašar Ahmedovski

Lepa Lukić

Kraljica narodne muzike održala je 27. septembra oproštajni koncert pred beogradskom publikom u MTS Dvorani. Lepi su se na bini pridružile brojne kolege poput Snežane Đurišić, Dragice Radosavljević Cakane, Milana Topalovića Topalka, Zorice Brunclik i Ivan iz grupe "Legende". 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Aleksandra Prijović

U 2023. godini definitivno se najviše govorilo o koncertima Aleksandre Prijović. Turneju "Od istoka do zapada" započela je sa tri vrlo uspešna koncerta u beogradskoj Štark Areni krajem septembra. Tokom te tri večeri, na bini su joj se pridružili i Lepa Brena, Aco Pejović, Lexington bend, Saša Matić...

Foto: Live Production
 

Vojaž i Nući

Prvi solistički koncert u Beogradu održao je i reperski duo, Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući. Njih dvojica su početkom oktobra nastupali u Hangaru luke Beograd, a okupila se pretežno mlađa publika. 

IM Live Production
 

Aca Lukas

Tradicionalno, na svoj rođendan, 3. novembra, Aca Lukas je publici poklonio koncert u Štark Areni, ali i film "Pokidan" koji je nastao na osnovu elemenata iz njegove biografije. Koncertu su prisustvovali brojni pevači, glumci, kao i članovi njegove porodice. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Peđa Jovanović

Poznati pevač i bivši član grupe "Blizanci" ljubitelj je prostora poput MTS Dvorane, a njegova publika uživala je u koncertu koji je priredio čak osam puta u novembru. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Željko Samardžić

Tradicionalne decembarske koncerte održaće i Željko Samardžić, a jedan je već imao pre dva dana. Specijalan gost na prvom koncertu bio mu je Saša Matić, a podršku su mu iz prvog reda pružali najbliži. 

ATAImages/Zorana Mandić
 

Miroslav Ilić

Pevač je napravio spektakl 15. decembra u Štark Areni pred 20.000 ljudi, na mestu gde je prethodne godne proslavio 50 godina karijere. On je koncert započeo velikim hitom "Ova noć".

ATAImages/ A.A.
Miroslav Ilić

Milica Pavlović

Kraljica juga održala je prvi solistički koncert u Štark Areni, koji je mesecima unazad pripremala i najavljivala. Spektakl su upotpunili Saša Matić, Nebojša Vojvodić, Cobi i Jelena Karleuša, s kojom je na kraju otpevala njihov duet "Mašala".

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Pavlović

U nastavku teksta glasajte za koncert koji je na vas ostavio najveći utisak: 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike