Godina promena za Mariju Šerifović: Postala je majka, objavila album, a imala je i problem sa policijom!

31.12.2023

13:50

0

Pevačici je cela godina bila puna raznih, a važnih dešavanja

Godina promena za Mariju Šerifović: Postala je majka, objavila album, a imala je i problem sa policijom!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Instagram

Pevačica Marija Šerifović zasigurno je imala veoma lepe trenutke u 2023, a zavšrila ju je u poslednjem mesecu u godini sa bebom u rukama. 

Uz pomoć surogat majke ostvario joj se san da postane majka dečaka Maria. Prošlu godinu je upravo započela sa decom, te smo izdvojili sve ono važno što joj je obeležilo 2023.

Godinu počela sa decom

Marija je odlučila da za doček 2023. godine ne radi, a zanimljivo je da ju je provela sa decom svojih prijatelja. Ona im je priredila pravi ugođaj, a tada je priznala nešto što sada ima velikog smisla.

- U ponoć sam zamislila želju, čini mi se nikada ozbiljniju - napisala je, između ostalog, pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija Šerifović

Slušala svoje idole

Marija, kao što je poznato, često odlazi u Ameriku, a jedno od tih putovanja iskoristila je da ode na koncerte zvezda u Las Vegasu - Bruna Marsa i Adel. 

Kako je tada otkrila, bilo joj je teško da sumira utiske brzo, ali je donela odluku da će dati sve od sebe da što više svetske produkcije, koju je videla, iskoristi i na svojim koncertima.

Prozivali je zbog afere “mito”

Snežana Đurišić optužena je od strane jednog kandidata u “Zvezdama Granda” da je od njega uzimala mito. Mnogima je zasmetalo što se Marija o tome nije oglašavala, a onda je ona to učinila. 

Kako je rekla, tom kandidatu nije dala glas i to je za nju bilo dovoljno, te istakla da je “fuj” to što je neko optužio njenu stariju koleginicu za tako nešto.

Sa Vericom u Dubaiju i Americi

Marija je veoma vezana sa majku Vericu, pa ju je tako obradovala putovanjem u Dubai. Sjajno su se provele, što smo mogli videti u pevačicinim vlogovima, a mnoge je nasmejala Veričina reakcija na račun u restoranu, ali i to da su dale mnogo novca za sitnice koje nikako nisu toliko vredne.

Pored ovog putovanja, one su zajedno bile i u Americi, kada je javnost saznala kolika je penzija njene majke. 

Antonio Ahel/ATA Images
Verica i Marija Šerifović

Izdat nalog za njeno privođenje

Marija je u aprilu sve zaprepastila, a i sama se začudila kada je saznala da je izdat nalog od MUPa za njeno privođenje. Na sreću, ispostavilo se da nije bilo ništa ozbiljno, već da je samo trebalo da reši određenu dokumentaciju.

Ponovo Evrovizija

Kao jedina pobednica Srbije, Šerifovićeva je u maju svake godine neko čije se mišljenje čeka kada je “Evrovizija” u pitanju. 

Ove godine je pružila podršku našem kandidatu Luku Bleku, ali i švedskoj predstavnici Lorin, koja ju je oduševila, a na kraju je ona i odnela pobedu.

Pomogla Mustafi

Priča Mustafe Hrustića iz Zenice potresla je mnoge. Marija je dala sve od sebe da mu pomogne, pa je aktivirala sve da joj pomognu da ga pronađe.

Kada se to i desilo, oni su se sreli, a pevačica mu je našla krov nad glavom, ali i posao.

Printscreen Youtube/Marija Šerifović
Mustafa Hrustić i Marija Šerifović

Zvezde Granda 

"Zvezde Granda" obeležile su i ovu godinu u njenom poslovnom životu, pa je tako već osmu godinu u žiriju ovog takmičenja. 

U septembru je bila započela novu sezonu, iako je stalno najavljivala da ne zna da li će produžiti ugovor. Ipak, prelomila je da ostane u vrućoj stolici. 

Sukob sa Jelenom Karleušom

Mnoge je iznenadilo to što je JK odlučila da otprati Mariju sa Instagramu, pa se komentarisalo da je to zbog “Zvezda Granda”. Marija je kasnije istakla da sa Jelenom problem nema, ali do pomirenja, barem javno, nije došlo.

24sedam/Katarina Mihajlović ATA Images/Antonio Ahel
Jelena Karleuša i Marija Šerifović

Novi album posle 10 godina

Uspeh na privatnom pratio je i onaj na poslovnom planu. Posle skoro 10 godina, pevačica je objavila novi studijski album koji nosi naziv “Dolazi ljubav”. 

U tom trenutku niko nije znao da će istoimena pesma, koja je objavljena tek posle rođenja njenog sina, biti i razlog zašto je ceo projekat tako nazvan. Mnogima se dopalo što je u jednom spotu, za pesmu “Drugačija”, pevačica otvorila svoj porodični album i pokazala fotografije iz detinjstva, kao i sa roditeljima.

Rodio se Mario

Marija Šerifović postala mama” bio je naslov na svim portalima 15. decembra ove godine.

Tada smo saznali da je ona, uz pomoć surogat majke, dobila sina, a vest je obradovala mnoge koji je vole. 

Brojni detalji o tome kako se cela procedura odigrala nisu poznati, pre svega zbog toga što je Marija potpisala ugovor o poverljivosti. 

Nekoliko dana pred kraj godine Šerifovićeva i njen naslednik, zajedno sa ponosnom bakom Vericom, stigli su iz Amerike u Srbiju, a to prvo putovanje sa sinom pevačica je objavila u vlogu na Jutjubu.

Marija će, kako je pisao 24sedam, nastaviti sa nastupima i koncertima po planu, a prvi će imati već za doček Nove godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike