Marija Šerifović doživela neprijatnost: Izdat je nalog za moje privođenje, odoh da vidim da li ću u zatvor

10.04.2023

16:38

0

Pevačica se odmah javila u MUP

Marija Šerifović doživela neprijatnost: Izdat je nalog za moje privođenje, odoh da vidim da li ću u zatvor
Marija Šerifović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Marija Šerifović sa pratiocima na vlogu često deli aktivnosti svoje svakodnevice, a fanovima je priznala i da je doživela veliku neprijatnost pošto je saznala da je izdat nalog za njeno privođenje. 

- Dobila sam informaciju iz MUP-a da je od izvesnog suda stigao nalog za moje privođenje. Ja odmah želim da naglasim da sam ja savestan i odgovoran vozač. Osim što ponekada, istina, ne vežem pojas kada snimam vlogove jer mi je teško da držim i volan i menjač i telefon, a to je dva minuta i onda se vezujem. Drugo, nemam nikakve prekršaje, nikada nisam pravila nikakve probleme, što sam starija to i sporije vozim da mi čak i sviraju i sada idem da vidim da li ću da idem u zatvor ili ne - kazala je Marija.

Printscreen Youtube/Marija Šerifović
Marija Šerifović

Vozač Šerifovićeve se uključio dok je Marija pričala, te istakao da nije isključena mogućnost da je on napravio neki prekršaj.

Agonija je trajala nekoliko sati, sve do momenta dok nije otišla u sud, kako bi videla o čemu se radi. Po obavljenom poslu, Šerifovićeva se oglasila i otkrila pozadinu priče. Kako je rekla, nije bio u pitanju nikakav ozbiljan prekšaj, već je samo trebalo da potpiše određenu dokumentaciju.

Printscreen Twitter/ Marija Šerifović
Marija Šerifović

 

- Mnogo posla ni za šta, ali jako prijatno iskustvo, ne idem često po sudovima. Divne dame, lepo smo proveli tih 10, 15 minuta - zaključila je Marija. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike