Kakva je Šerifovićeva kao fan? Na koncerte kolega sa strane scene otišla sama: Po ovome će pamtiti putovanje u Las Vegas!

10.02.2023

23:31

0

Otkako je kupila karte, osmeh sa lica nije skidala

Kakva je Šerifovićeva kao fan? Na koncerte kolega sa strane scene otišla sama: Po ovome će pamtiti putovanje u Las Vegas!
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Šerifović važi za jednu od naših najcenjenijih pevačica i brojni su oni koji jedva čekaju da je slušaju uživo, kad god da im se za to ukaže prilika. Pored toga, ogroman broj fanova rado je prati i kao članicu žirija „Zvezda Granda".

U ovom talent-šouu, ona je i vredna mentorka mladim pevačima koji tek kreću put estrade, a koji su zasigurno i sami sada bili u prilici da vide - kako izgleda kada ona upoznaje svoje idole. Naime, Marija se nedavno vratila vlogovanju, pa je u par snimaka na svom Jutjub kanalu otkrila da je sama otišla u Las Vegas i najpre slušala Bruna Marsa uživo, a zatim i Adel.

- ...Trenutno se nalazim u Los Anđelesu. Tu sam već par dana, jer imam raznih privatnih obaveza i, sad hoću da vam ispričam jednu situaciju. Pre sada već dvadesetak dana, uđem na aplikaciju da vidim u krugu od 50 kilomenatara da li ima nešto interesantno od koncerata, predstava... Neki događaj, nešto. Videla sam par koncerata koji mi nisu bili previše interesantni i, hajde da vidim šta ima dalje. Ukucam Las Vegas! I, vidim, piše ovako, treći i četvrti februar u „Dolbi lajvu" nastupa moj omiljeni, divni, patuljak, kovrdžavi, Majkl Džekson novog doba... Bruno Mars - objašnjavala je Marija oduševljeno, pa dodala kako istih datuma nastupa i Adel.

Zatim, ispričala je koliko bilo teško pronaći karte, na izvesnim mestima u sali pogotovo, u tom periodu. Ipak, uspela je.

Marija Šerifović, Youtube screenshot / Marija Serifovic
 

- Klik, „baj" (kupiti), ne mogu da vam kažem koliko to košta da me neko ne bi ubio, ali rekla bih samo jednu stvar. Dakle, neko sebe časti haljinama, štiklama, a meni stvarno... Ja idem da nahranim dušu. Pakovanje je u toku, uskoro krećem. Idem da se edukujem i da uživam - poručila je, pa se iz Los Anđelesa u Las Vegas uputila kolima.

Lepo raspoloženje ju je sve vreme držalo, a postajalo bi i lepše svaki put pred koncert. Fanovima je pokazala gde je odsela, kakva je jela birala, ali je i na licu mesta stizala da se druži. Nigde nije žurila, a dolazila je (na koncerte) uvek na vreme. Oba dana iskoristila je za, čini se, totalni preporod.

Inače, na Marsov koncert nije bilo dozvoljeno unošenje telefona, aparata... Kao i snimanje. Marija, međutim, jedan od svojih mobilnih jeste uspela „da ušunja", ali nije ga iskoristila ni za šta. Sve vreme je provela u pesmi, a kasnije, svoje oduševljenje podelila je sa publikom na svom kanalu.

Koncert Adel, pak, mogao je da se snima, pa je fanovima u svom drugom videu uspela da priredi još posebniji užitak.

 

 

Do sada, Mariju „u ulozi fana" smo retko kad bili u prilici da vidimo.

- Oplemenili su mi dušu. Bilo mi je prelepo. Čak mi nije ni smetalo što sam išla sama. Interesantno je to što ja retko kada idem na koncerte i retko kada sam u publici i taj fenomen koji može da se oseti kada slušate nekoga koga volite, šta vama taj izvođač čini, vašoj duši, emocijama, organizmu, mozgu, glavi, je stvarno fantastičan. Pa onda kada se vratim ja na binu, u svojoj glavi shvatam šta negde ja radim vama. Mislim, radim... Uspevam, činim, popravljam. Neverovatan „svič" emocija. Potpuno ludilo - zaključila je ona svoju uzbudljivu priču, pa s osmehom poslala i poljubac obožavaocima.

Marija Šerifović, Youtube screenshot / Marija Serifovic
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike