Novi detalji o ocu deteta Marije Šerifović isplivali u javnost: Otkriveno koga je izabrala i kroz koju proceduru je prošla

25.12.2023

12:22

2

Postoji čitav spektar pravila koja su morala biti ispoštovana

Novi detalji o ocu deteta Marije Šerifović isplivali u javnost: Otkriveno koga je izabrala i kroz koju proceduru je prošla
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marija Šerifović je 2. decembra postala majka, kada je na svet došao njen sin Mario, kojeg je dobila uz pomoć surogat majke. 

Upravo taj način na koji je Marija dobila sina je mnoge zaintrigirao, pa su veoma brzo počele da se šire priče o tome kako se sve izdešavalo. Jedno od glavnih pitanja bilo je i ko je otac pevačicinog deteta.

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Šerifović

Kako "Scandal!" prenosi, surogat majka koju je odabrala pevačica, u sebi je nosila Marijinu jajnu ćeliju, koja je oplođena spermatozoidom iz banke sperme u Americi. Marija je, kako se navodi, izabrala belca.

Postoji nekoliko banki sperme u Sjedinjenim Američkim Državama, uglavnom su u pitanju donatori ili donori koji su prošli rigorozne kontrole. Svaki korisnik može da izabere fizičke karakteristike - da li hoće da detetu otac bude Afroamerikanac, belac ili možda čak Kinez, Japanac, melez, a tu je i pitanje visine, težine, boje kose, očiju, zdravstveno stanje.

Sve se to radi pod velikom kontrolom i vi u svakom trenutku znate sve o donoru osim njegovog indentiteta. Tako možete da vidite kakve bi fizičke karakteristike moglo da ima vaše dete.

Antonio Ahel/ATAImages
Marija Šerifović

Marija je oca deteta mogla da izabere tek kada je dobila sve potrebne dozvole i pošto su njene jajne ćelije izvađene. Cela procedura, od početka do trenutka kada je dobila sina, trajala je oko dve godin.

Podsetimo, pevačica je izjavila da, pošto je potpisala ugovor o poverljivosti, mnoge stvari ne može da otkriva, ali da će njen sin znati sve kada za to dođe vreme.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike