Nikad viđene fotografije Marije Šerifović iz detinjstva: Ovo su njene uspomene sa majkom i ocem, poseban razlog imala da ih danas podeli

06.10.2023

13:22

0

Pevačica je imala poseban razlog da otvori porodični album

Nikad viđene fotografije Marije Šerifović iz detinjstva: Ovo su njene uspomene sa majkom i ocem, poseban razlog imala da ih danas podeli
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marija Šerifović je danas, posle skoro deset godina, objavila novi studijski album pod nazivom "Dolazi ljubav". 

Na albumu se nalazi osam pesama, svaka od njih ima spot, a jedan je privukao veliku pažnju. U pitanju je numera koja nosi naziv "Drugačija", a ono što je zanimljivo jeste da se na početku videa smenju Marijine fotografije iz detinjstva.

Tako smo mogli da vidimo kako izgledaju njene uspomene sa majkom i ocem, da je u veoma ranom detinjstvu već bila zainteresovana za muziku, ali i kako je volela da se glupira. 

Pomenuti spot se završava tako što Marija automobilom naleće na samu sebe, a već u sledećem, za pesmu "Ja sam" vidimo nastavak priče.

- Vi moji iz srca, vi što imate razumevanja za najbolju i najgoru Mariju, vi na koje se oslonim kada se umorim... Hvala vam. Dokle god mi čuvate leđa, ničega se ne bojim. I znajte da pod mojim krilima uvek ima mesta za vas. Verice, majko, raduj se i budi ponosna - glasila je zahvalnica koju je Marija objavila na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike