Neki potrošili milione, a neki rekli sudbonosno "da" pred desetak ljudi: Ovo je top pet venčanja poznatih u 2023. godini (ANKETA)

28.12.2023

08:30

0

Oni su pronašli sreću u 2023. godini

Neki potrošili milione, a neki rekli sudbonosno "da" pred desetak ljudi: Ovo je top pet venčanja poznatih u 2023. godini (ANKETA)
Copyright ATAImages/Antonio Ahel/M.M./M.S. Pixabay

U godini za nama imali smo svega nekoliko venčanja na estradnoj sceni, a ona su se međusobno razlikovala, pa je tako bilo onih koji su ovaj poseban dan proslavili na "sva zvona", a i onih koji su se odlučili za intimniju varijantu. 

Ono što im je svima zajedničko jeste da je reč o parovima koji su dugo zajedno, te nijedno od ovih venačanja nije bilo iznenađenje.

Tamara Milutinović i Darko Jevtić

Krajem aprila na ludi kamen stali su fudbaler Darko Jevtić i pevačica Tamara Milutinović, koja je tada bila u drugom stanju. Venčanje su organizovali van Beograda, na jednom salašu, i bez medijskog eksponiranja, a istu priliku su iskoristili i da saznaju pol bebe. Kada je helikopter pustio prašinu u roze boji bilo je jasno da će dobiti ćerkicu, a roditelji nisu mogli da sakriju sreću. 

Inače, svečanu ceremoniju organizovali su na dan njenog 30. rođendana, a u medijima se spekulisalo da su potrošili čak 30.000 evra na svadbenu dekoraciju. Posle svega par meseci na svet je stigla Emili i upotpunila njihovu radost. 

Milan i Katarina Gromilić

Posle 14 godina skladnog braka, plesač i balerina odlučili su da organizuju i crkveno venčanje. Sudbonosno "da" izgovorili su u Hramu Svetog Save, a potom sa svatovima nastavili venčanje u jednom beogradskom restoranu. Posebno zadovoljstvo pričinilo im je prisustvo njihove tri ćerkice, Maše, Hane i Lare. 

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš

Za tajno venčanje, bez kamera i medija, odlučili su se i glumačko-sportski par. Anđela ​i Mihail venčali su se na jednom salašu van Beograda uz prisustvo stotinak gostiju. Jedan od najemotivnijih trenutaka bio je kada je Dragan Gagi Jovanović svoju naslednicu doveo pred olatar, a nakon obavljenih formalnosti usledila je žurka na otvorenom. 

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

Nakon što je u maju izgubila bebu u petom mesecu trudnoće, a potom se oporavila zbog teškog gubitka, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj odlučili su da se venčaju u crkvi. Međutim, venčanju je prisustvovalo svega desetak najbližih ljudi, a javnost je za to saznala nakon što je ona objavila slike na Instagramu. 

Bračni par Gudelj najavio je za kraj ove godine venčanje, kao i luksuzno veselje u Sevilji, ali izgleda da će ono biti pomereno za sledeću godinu. Kako se pisalo, da bi ispoštovali sve goste, očekuje se organizacija veselja i u Beogradu i u Trebinju (odakle su Nemanjini roditelji). 

Darko i Katarina Lazić

Drugi put na ludi kamen stao je i Darko Lazić, koji je sudbonosno "da" izgovorio Katarini sa kojom je pre više od deset godina bio u vezi. Gala venčanje su organizovali u velikoj svečanoj sali nadomak Beograda, a među prisutnima je bila i njegova bivša supruga Ana Sević sa ćerkom Lorenom i sadašnjim suprugom. S druge strane, sina Aleksej nije prisustvovao navodno jer mu to nije dozvolila majka, Darkova bivša verenica Marina Gagić. 

Mnogobrojne kolege prisustvovale su ovom veselju, poput Goge Sekulić, Aleksandra Mlladenović, Andreane Čekić, Radiše Trajkovića Đanija, a pesmu za prvi ples otpevao im je Petar Grašo. Inače, spekulisalo se da su na svadbu potrošili čak milion evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike