Anastasija sa suprugom posle crkvenog venčanja pravi još tri svadbe: Ovo je plan za veselje u Beogradu, Trebinju, a onda i Sevilji!

10.09.2023

21:25

1

Sve su preuzeli na sebe, sa namerom da ugode dragim ljudima

Anastasija sa suprugom posle crkvenog venčanja pravi još tri svadbe: Ovo je plan za veselje u Beogradu, Trebinju, a onda i Sevilji!
Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj posle crkvenog venčanja planiraju, navodno, još tri svadbe - jedna će se, naime, odviti u Sevilji, gde inače borave, drugu bi da naprave u Trebinju (odakle su rodom fudbalerovi roditelji, Olivera i Nebojša), dok će se treća odviti u Beogradu.

Sa namerom da ispoštuju sve drage goste, te brojnu rodbinu i prijatelje, oni su se opredelili na baš ovakav korak, prenose domaći mediji.

Anastasija i Nemanja Gudelj, Instagram printscreen/rachiddriverchaff
 

- Mladenci su se nedavno zakleli jedno drugom na večnu ljubav u crkvi, što je odjeknulo kao bomba, a sada je red da se to i proslavi. Veselje će, kako planiraju, biti upriličeno na čak tri lokacije. Oboma im je važno da svi članovi njihovih porodica budu srećni i zadovoljni, ali i njihovi prijatelji. Tako će zabava biti u tri zemlje: Srbiji, Bosni i Hercegovini i Španiji. Ražnatovići i Gudelji su familije koje vole slavlja i to njima neće predstavljati problem - tvri izvor „Kurira" i nastavlja o tome kako novopečeni bračni par već aktivno razmišlja o datumima i nastoji da sve bude organizovano „pod konac".  

„Kako dolikuje!"

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj, Instagram printscreen/raznatovicanastasija
 

- Nemanja i Anastasija već razmišljaju o datumima da bi se sve organizovalo kako dolikuje i u skladu sa obavezama koje sportista ima prema klubu. Oni ne žele nikoga da opterećuju, već su sve preuzeli na sebe - kaže on onda, pa napominje kako u pitanju neće biti nikakva klasična svadba.

- U Sevilji će to biti zabava za prijatelje i Nemanjine saigrače iz kluba, u Beogradu i Trebinju za porodicu i prijatelje. Sada razmatraju sve detalje i uskoro će početi organizaciju - zaključio je on za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike