Koji srpski frajeri su obeležili 2023. godinu? Bili su istrajni, menjali život nabolje, a jedan je uvek na listi najpoželjnijih (ANKETA)

26.12.2023

08:30

1

Vi birate koji od njih je zaslužio da ponese titulu "najboljeg", iako bi se slobodno moglo reći da su svi pobednici na svoj način

Koji srpski frajeri su obeležili 2023. godinu? Bili su istrajni, menjali život nabolje, a jedan je uvek na listi najpoželjnijih (ANKETA)
Nemanja Gudelj, Miloš Biković, Viktor Živojinović, Saša Kovačević i Peđa Jovanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Srpska šoubiz scena može i te kako da se pohvali zgodnim, lepim i uspešnim damama, ali ni muškarci nikako ne zaostaju za njima. Neki od njih, koji su se izdvojili, ne privlače pažnju samo izgledom već i onim što su uradili ili postigli.

Darko, Vuk i Viktor nisu odustajali

Darko Lazić, Vuk Mob i Viktor Živojinović spadaju u muškarce koji ove godine nisu odustajali od svog cilja, a to je da se reše viška kilograma. U tome su i uspeli, što su i neretko pokazivali na društvenim mrežama, gde smo često mogli da vidimo njihove golišave fotografije ili one iz teretane.

Budući očevi Ognjen i Miloš

Voditelj Ognjen Amidžić i glumac Miloš Biković će naredne godine dobiti bebe sa svojim partnerkama, a da im to i te kako prija, govori i to što ne skidaju osmeh sa lica. Mnogi zbog toga komentarišu da nikad nisu izgledali bolje i harizmatičnije, pa su se zato našli na ovom spisku.

Gudelj sa novom frizurom

Možda je zgodnog fudbalera osvojila Anastasija Ražnatović i on joj se zavetovao na večnu ljubav, ali Gudelj i dalje privlači pažnju dama. Ove godine je Nemanja Gudelj išao na presađivanje kose, pa smo nedavno mogli da vidimo kako izgleda posle procedure, a i komentari su pozitivni.

Peđa se vratio ženi

Pevač je osvajao mnoge žene svojim glasom i pesmama na brojnim koncertima, ali on je želeo samo jednu - svoju suprugu od koje je bio rastavljen. Ipak, njima je kraj ove godine doneo pomirenje, a Peđa je pokazao da je istrajan muškarac koji je vredno radio na tome da mu se supruga vrati.

Vojaž često pokazuje telo, a MC Stojan privlači pažnju na drugi način

Mihajlo Veruović Vojaž spada u miljenike mlađe generacije, a iako sada ima devojku, mnogo je onih koje uzdišu kada objavi fotografiju bez majice. S druge strane, MC Stojan ponovo doživljava, čini se, procvat, a mnogima su simpatični klipovi koje snima u poslednje vreme.

Na Sašu Kovačevića uvek možemo da računamo

Pevač, osim po svojim pesmama, izdvojio se na sceni i zbog svog izgleda, a ono što je činjenica jeste da će se Saša uvek i zasluženo naći na svim listama zgodnih domaćih frajera.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike