Branka i Gagi pucaju od sreće: Anđela Jovanović podelila fotografije sa venčanja sa Mihailom, roditelji glumice obožavaju zeta

23.06.2023

11:46

0

Popularni glumački par nije skidao osmeh sa lica na venčanju

Branka i Gagi pucaju od sreće: Anđela Jovanović podelila fotografije sa venčanja sa Mihailom, roditelji glumice obožavaju zeta
Anđela i Dragan Gagi Jovanović - Copyright Instagram screenshot / _blejzmodesti

Glumica Anđela Jovanović i sportista Mihail Dudaš su svoju vezu nedavno krunisali venčanjem, koje su želeli da bude tajno. Međutim, u nekom trenutku su njihovi gosti počeli da objavljuju snimke i fotografije na društvenim mrežama, pa smo tako mogli da vidimo kako mladenci izgledaju.

Njih dvoje su svadbu organizovali na salašu, a sada je Anđela objavila fotografije na kojima vidimo neke zaista lepe trenutke sa njihovog slavlja.

- Ljubav je sve, bez ljubavi se je ništa. 17.06. Jednog lepog dana smo se podsetili da posle kiše uvek dođe sunce, kako je divno deliti ljubav sa onima koje voliš i koliko je život zapravo lep - započela je Anđela na svom nalogu na Instagramu, pa dodala:

- Hvala vam svima što ste svojim osmesima, divnom energijom i neizmernom ljubavlju bili tu uz nas. Volimo vas. Vaši mladenci Anđela i Mihail.

 

 

Kako Branku Pujić i Gagija Jovanovića, Anđeline ponosne roditelje, nismo mogli toliko da vidimo na objavama gostiju, sada je bilo posebno zanimljivo videti da njih dvoje ne skidaju osmeh sa lica i da istinski vole zeta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike