Poznati odgovarali na leksikonska pitanja: Evo koliko su visoki, koje strahove imaju i kakav im je emotivan status (FOTO)

23.12.2023

08:45

0

Većina ima isti strah

Poznati odgovarali na leksikonska pitanja: Evo koliko su visoki, koje strahove imaju i kakav im je emotivan status (FOTO)
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mnoge poznate ličnosti prate trendove na društvenim mrežama, a zahvaljujući njima neretko uspemo da saznamo šta se dešava u njihovim životima. Ovog puta, poznati su odgovarali na pitanja poput onih koje smo kao deca popunjavali u leksikonima. 

Neka od pitanja na koja su dali odgovore su godine, visina, broj cipela, horoskopski znak, omiljena boja i hrana, kućni ljubimac, tetovaže, deca, omiljena muzika, ali i emotivni status.

Među prvima je izazov prihvatila Saška Veselinov, a do sada je bilo nepoznato da je visoka 170 centimetara, kao i da nosi obuću u broju 38. Ono što smo znali jeste da je udata za brata Novaka Đokovića, Đorđa, kao i da sa njim ima sina Aleksandra. Takođe, sa njima živi i njihov pas Pipi. Saška se pohvalila time da strahove i tetovaže nema, ali zato ima omiljenu hranu i piće, a to su riba i voda. 

Instagram printscreen/saskaveselinov
 

Nešto viši od Saške je pevač Joca Stefanović, tačnije 173 centimetara, a broj cipela mu je 42. Joca je ljubitelj italijanske kuhinje, belog vina, crne boje, ali i tetovaža kojih ima preko šest. Takođe, i on ima strah od visine, a za ljubavni status napisao je da ni sam više nije siguran, dok se nada da će se jednog dana ostvariti u ulozi roditelja. 

Instagram printscreen/saskaveselinov
 

Anastasija Ražnatović doslovno je rasla pred kamerama, pa se mnogo toga o njoj već zna, kao na primer da su joj bube jedan od najvećih strahova, ali i ajkule. Ova dvadesetpetogodišnjakinja je u horoskopu blizanac, voli plavu boju, a omiljena hrana su joj sarme. Poznato je da se ove godine udala za Nemanju Gudelja, kao i da je izgubila bebu, te da još nemaju dece. Inače, Anastasija spada među najviše žene na estradi sa svojih 178 centimetara, a nosi obuću u broju 40. 

Instagram printscreen/saskaveselinov
 

Supruga golmana Predraga Rajkovića, a od skoro i mlada preduzetnica Ana Rajković ima čak sedam tetovaža, voli svaku vrstu muzike, a omiljena boja joj je crna. I Ana je dala najčešći odgovor kada je reč o strahovima, a to je visina, kao i mrak. S obzirom na to da se svojevremeno bavila i modelingom, jasno je da je reč o visokoj ženi, a sada je precizirala da je reč o 176 centimetara, dok joj je broj cipela 39. 

Osim Predraga i nje, njihovu srećnu porodicu čine i dva sina, Relja i Tadija, kao i dva ljubimca, Pako i Pablo. 

Instagram printscreen/saskaveselinov
 

Ljuba Perućica se od početka karijere bavi folk muzikom, pa mu je očekivano to i omiljeni žanr. Ovaj pevač je visok 188 centimetara, nosi obuću u broju 46, a sa ponosom ističe da nema strahove. Takođe, on nije pristalica tetoviranja, a kako može da se primeti u odnosu na njegove stajlinge, crna boja mu je omiljena. Ovo mu je bila posebno srećna godina jer su njegova supruga Katarina i on postali roditelji malog Alekseja, koji je ujedno i njihovo prvo dete. 

Pevač je bio iskren kada je reč o omiljenom piću, odnosno da je ljubitelj viskija, dok kada je reč o hrani bira jela "na kašiku", poput graška. Zvezde su mu bile naklonjene, pa je u horoskopu škorpija - lav, dok je ipak njegova omiljena životinja pas. 

Instagram printscreen/saskaveselinov
 

I njegova koleginica Mia Borisavljević je ljubitelj kuvane hrane, a navela je punjene paprike kao jelo kome se uvek obraduje, dok joj je omiljeno piće voda. Mia je visoka 172 centimetara, a nosi obuću u broju 40. Ona će sledeće godine napuniti 40, a njenom mladolikom izgledu doprinose mnogobrojne tetovaže, kao i često nošenje roze boje, koja joj je ujedno i omiljena. 

Ova majka dve ćerke nema strahove, a u njihovom domu imaju i dva psa. 

Instagram printscreen/saskaveselinov
 

Jutjuberka Luna Đogani odrasla je u porodici densera, te ne čudi što su joj omiljeni muzički žanrovi pop i rnb. Takođe, i za Lunu je ovo bila posebna godina jer je na svet stigla njena druga ćerka Lana, kojoj su se osim nje, najviše obradovali starija naslednica Mia, kao i tata Marko Miljković. 

Inače, Luna je poput mnogih navela da ima fobiju od visini, ali nije postojao strah od igle, te na sebi ima dve tetovaže. Malo je poznato i da je ljubitelj energetskih pića, kao i da joj je omiljena kuhinja kineska. I ona spada među najviše žene na estradi sa svojih 177 centimetara, dok obuću kupuje u broju 40. 

Instagram printscreen/saskaveselinov
 

S druge strane, među "džepne princeze estrade" spada Aleksandra Mladenović koja je visoka 160 centimetara i nosi broj cipela 36. Na sebi ima četiri tetovaže, a vitku liniju održava pomoću zdravih navika poput kombinacije vode i limuna, i unošenja dovoljno "zeleniša". Njene omiljene životinje su mačke i psi, dok ima strah od zmija i osa. 

Aleksandri je 2023. godinu obeležio skandal sa bivšim dečkom, te se ni za njega nije udala. 

Instagram printscreen/saskaveselinov
 

Tamara Milutinović je u horoskopu dupli bik, a kako je ovom horoskopskom znaku porodica na prvom mestu i Tamara je odlučila da napravi pauzu i posveti se suprugu i jedinici Emili koju su dobili ove godine. Osim o njoj, pevačica se brine i o njihovom psu Medi. Otkrila je i da ima strah od prelaska mosta, kao i da na telu ima samo jednu tetovažu. Omiljene boje su joj crna i zelena, hrana pasta, a piće limunada. 

Instagram printscreen/saskaveselinov
 

Na Instagramu se oglasila i jutjuberka Ruža Rupić koja je stekla veliku popularnost iako ima tek 22 godine. Ona je ljubitelj brze hrane i testenine, iako je svesna da joj to škodi. Objavila je i da joj je omiljena boja crna, kao i da na sebi nema tetovaže, a poput većine žena, plaši se buba. 

Inače, Ruža je od skoro u srećnoj vezi, a iako nema decu, ističe da je "majka" četiri mačeta. 

Instagram printscreen/ruza_rupic
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike