Detalji tajnog venčanja Tamare Milutinović: Mladenci za dekoraciju dali 30.000 evra! Njoj je stiglo i lepo iznenađenje (FOTO)

27.04.2023

15:42

0

Sve se odigralo na jednom salašu

Detalji tajnog venčanja Tamare Milutinović: Mladenci za dekoraciju dali 30.000 evra! Njoj je stiglo i lepo iznenađenje (FOTO)
Darko Jevtić i Tamara Milutinović - Copyright Instagram printscreen/tamaramilutinovic

Pevačica Tamara Milutinović prevazišla je sve koleginice u trendu otkrivanja pola bebe, ali i bajkovitog venčanja, a bračni par sve to je debelo koštalo.

Ona je sa fudbalerom Darkom Jevtićem organizovala manju svadbu i to na svoj 30. rođendan, a sada su isplivali detalji luksuznog venčanja.

Par je građansko venčanje održao na jednom salašu u blizini Novog Sada. Svaki detalj su birali da bude na nivou, a za celokupnu organizaciju mladenci su izdvojili čak 30.000 evra.

- Tamara i Darko su obratili pažnju na svaki detalj, a venčanje su dugo planirali jer su želeli da sve bude savršeno. Datum je simboličan, tako da je odluka pala da u jednom danu proslave venčanje, Tamarin rođendan i onaj svakako najlepši deo - otkrivanje pola bebe - ispričao je izvor, dočaravajući trenutke sa veselja.

- Sve do samog venčanja Tamara i Darko su samo sa najbližima podelili vesti da će postati roditelji, a budući da dugo to neće moći da drže u tajnosti, pala im je na pamet ideja kako da to podele sa svima. U jednom trenutku iznad zvanica je proleteo avion koji je iza sebe ostavio roze mlaz i tako otkrili da čekaju devojčicu - dodao je izvor.

- Međutim, tu nije bio kraj iznenađenjima. Budući da se Tamara udala na svoj rođendan, u jednom trenutku joj je stigla torta s koje je oduvala 30 svećica - ispričao je izvor i otkrio da su samo na dekoraciju i cveće dali nekoliko hiljada evra.

 

 

- Budući da su se venčali na salašu, naručili su pergolu, koju su ukrasili cvećem, ispod koje su se zavetovali na večitu ljubav. Osim toga, celo imanje bilo je dekorisano luksuznim lusterima, svežim voćem i sezonskim cvećem. Takođe, na meniju su se našli i razni specijaliteti koji su zadovoljili svačiji ukus - rekao je izvor za "Alo".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike