Marijana Mićić priznala da zaplače svako veče: To ne zna niko, čak ni moj Miloš

27.12.2023

10:53

0

Obuzima je tuga

Marijana Mićić priznala da zaplače svako veče: To ne zna niko, čak ni moj Miloš
Marijana Mićić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marijana Mićić dobila je ove godine drugu ćerku, a iako uživa u majčinstvu priznala je da svako veče plače jer njena mama nije sa njima.

Ona je govorila o svojim emocijama, pa opisala zašto je taj gubitak hendikep za njihovu porodicu.

- Veliki je hendikep što Miloš i ja nemamo mame. Mislim da je to hendikep prvo za našu decu, zato što sam ja odrasla sa obe bake, divne su figure bile u mom životu - naglasila je voditeljka najpre, a onda rekla i kako to podnosi.

- To mi je tako jedna tuga, tu nažalost ne možeš ništa da uradiš. Ne postoji veče kad ja nisam legla sa Anom ili sad sa obe a da nisam zaplakala. To ne zna niko, čak ni Miloš moj ne zna da ja zaplačem ali svaku noć. Koliko god ja ovako ne pričam o tome, to niko ne zna ali sad će verovatno saznati da ja svako veče plačem - rekla je Marijana u podkastu "Jednostavno roditelj", pa nastavila:

Instagram printscreen/micicmarijana
Marijana Mićić sa ćerkom Anom

 

- I znaš kada te neko pita kada to prođe, kada se završi. Nikada. Znaš koliko sad patim što na primer da je pitam: "A kako sam ja, kad sam imala? " Dok ti je mama tu i nemaš decu ne pitaš, što bi to pitao. Toliko pitanja sad imam, ali nemam koga da pitam - zaključila je ona.

Podsetimo, Marijana i njen izabranik Miloš u decembru 2021. godine dobili su prvu ćerku, dok su ove godine dobili drugu naslednicu.

Poznato je da Marijana do petog meseca prve trudnoće nije želela javno da otkriva da čeka bebu, pa su za to znali samo njeni najbliži.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike