Porodila se Marijana Mićić: Glumica na svet donela devojčicu, njenog muža "pocepali"! Slavili celu noć (FOTO)

15.10.2023

08:53

0

Lepe vesti iz doma glumice i voditeljke

Porodila se Marijana Mićić: Glumica na svet donela devojčicu, njenog muža "pocepali"! Slavili celu noć (FOTO)
Marijana Mićić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumica i voditeljka Marijana Mićić se porodila i na svet donela devojčicu, a ovu informaciju je otkrio bivši muž Anđelke Prpić.

Naime, Dario Prpić je na Insta stori objavio selfi sa Marijaninim mužem Milošem Marjanovićem kome je majica pocepana, što često rade očevi koji saznaju da im se partnerka porodila.

Printscreen/Instagram/dario_prpic
 

 

Miloš je pozvao nekoliko prijatelja i proslavio, a nema sumnje da su se odlično proveli.

Podsetimo, Marijana i Miloš već imaju jednu ćerku. Oni su krajem 2021. godine dobili ćerku. Glumica do petog meseca prve trudnoće nije govorila o tome da čeka bebu, pa su za to znali samo njeni najbliži, U toku blagoslovenog stanja nabacila je koji kilogram, a onda se to promenilo.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

 

- Ugojila sam se 17 kilograma u trudnoći. Sada imam dve kile viška u odnosu na pre trudnoće, vrlo brzo sam sve to skinula, sama od sebe. Imala sam noću znojenja, probudim se - voda. I kilogrami su valjda samo odlazili - rekla je tada Mićićeva i dodala:

- Ne znam od čega se to dešavalo. Patronažna sestra mi je rekla da je to od dojenja. Ja sam bukvalno za dve nedelje smršala 14 kilograma, u prve dve nedelje posle porođaja.I patronažna sestra koja je dolazila svaki dan mi je posle desetog dana rekla 'Ju, što ste smršali'. Ja sam se uplašila, rekoh: "Zašto, šta mi je?"

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike