"Gledaoci su mislili da smo glupače!" Marijana Mićić je sa koleginicom vodila emisiju na selu! Morale su po njivi da idu u štiklama!

16.10.2023

08:19

0

Publika je volela da gleda Marijanu i Anu kako se snalaze u "Jednostavnom životu", ali neki komentari su bili oštri

"Gledaoci su mislili da smo glupače!" Marijana Mićić je sa koleginicom vodila emisiju na selu! Morale su po njivi da idu u štiklama!
Marijana Mićić - Copyright Printscreen Youtube

Marijana Mićić i Ana Mihajlovski svojevremeno su krasile male ekrane zajedno, a emisija koje su vodile bila je netipična.

Naime, format se zvao "Jednostavan život" i njih dve su morale da borave na selu i rade seoske poslove, a da o tome ne znaju ništa.

Printscreen Youtube
 

 

- Zamisao je bila da taj projekat rade dve devojke, cice koje nikad u životu nisu provirile iz grada, a Ana i ja smo letnje raspuste provodile kod rodbine na selu, pa nam, zapravo, ništa nije bilo strašno. Sećam se da smo jednog dana išle na njivu, pa smo se presvukle u šorts i patike, a reditelj nas je vratio da navučemo suknje i štikle. Takav je bio koncept emisije - izjavila je ranije Marijana.

ATA Images/Antonio Ahel, Mateja Stanisavljević
 

 

Voditeljka i glumica je istakla kako je određeni deo publike smatrao da su njih dve ograničene.

- Gledaoci to nisu znali i mislili su da smo glupače, međutim, takva je bila tema i bez takvih ispada ne bi imalo smisla. Možda je kasting bio pogrešan, ali nam je bilo zabavno, kao i publici koja je to pratila. To je bilo toliko nevino u odnosu na ono što se danas plasira - ispričala je Marijana za domaće medije.

Printscreen/Youtube/Emisije Plus
 

 

Mićićeva je u drugoj izjavi šokirala kako je čak dobila otkaz zbog ove emisije.

- Dobila sam otkaz zbog te emisije, ali su me, sreća, posle par dana vratili - rekla je jednom prilikom Marijana za Amidži šou.

Podsetimo, Marijana Mićić se pre nekoliko dana porodila i na svet donela devojčicu. 

Glumica i njen partner Miloš Marjanović već imaju jednu ćerku koja se rodila krajem 2021. godine.

Bonus video:

  

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike