Ovaj roker je svekar Marijane Mićić: Unuče sam jedva dočekao! (FOTO)

29.06.2023

19:05

0

Malu Anu se plašio da drži dugo u rukama, jer je bila baš sićušna

Ovaj roker je svekar Marijane Mićić: Unuče sam jedva dočekao! (FOTO)
Marijana Mićić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marijana Mićić i Miloš Marjanović već dugi niz godina uživaju u ljubavi, a od kraja 2021. postali su i roditelji devojčice Ane. U oktobru, ova porodica biće bogatija za još jednu mezimicu, kojoj se voditeljkin poznati svekar zasigurno posebno raduje, uzimajući u obzir da je jednom prilikom posle Aninog rođenja istakao kako će valjda „dati Bog da se još koji put ostvari u ulozi dede".

U pitanju je - Srđan Marjanović, mnogima najpoznatiji po „mi smo jednom drugom uvek govorili vi...", a koji je, prenosi „Hello", jedva dočekao unuku. Osim muzikom, Srđan se jedno vreme bavio i novinarstvom, budući da je diplomirao žurnalistiku, a odlično se snalazio i u privatnom biznisu.

Osamdesetih godina bio je otvorio jedan od prvih butika u Beogradu, koji se nalazio u tada čuvenom „Gradiću Pejton“, prvom tržnom centru u Jugoslaviji.  Uspešno je vodio i kafić „S klub", u 27.  marta.

Po rođenju male Ane, od njega srećnijeg nije bilo.

Srđan Marjanović. ATAImages/A. K.
 

− Postao sam deda jedne male Ane, Miloš i Marijana podarili su mi tu sreću. Plašim se da je držim dugo u rukama jer je sićušna. Žao mi je što ne mogu da je vodim svuda sa sobom jer je mala. Jedva čekam da poraste, da je provozam u automobilu, da je vodim u „Šumatovac“ i da svima kažem: „Da, to je moja unuka“. Drago mi je da sam dočekao tu radost, daće Bog možda dočekam još neko unuče - izjavio je, prenose dalje domaći mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike