Marijana Mićić progovorila o ćerki Ani! Rasplakala sam se i pitala se: "Što sam je ostavila?"

10.02.2023

16:43

0

Glumica ne krije da uživa u ulozi majke

Marijana Mićić progovorila o ćerki Ani! Rasplakala sam se i pitala se: "Što sam je ostavila?"
Marijana Mićić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marijana Mićić krajem 2021. godine se po prvi put ostvarila u ulozi majke, kada je na svet donela devojčicu, kojoj su ona i njen izbranik Miloš, dali ime Ana. Glumica se ubrzo vratila svojim poslovnim aktivnostima, odnosno svom primarnom zanimanju glumi, ali i ulozi voditeljke muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice".

Mićićeva je sada istakla da joj je bilo izuzetno teško da se odvoji od svoje mezimice, koja je tada imala nešto manje od godinu dana.

 

 

- Rasplakala sam se i pitala se "što sam je ostavila, što sam je ostavila" - rekla je Mićić, pa se dotakla proslave rođendana ćerke Ane, koje je obeleženo 9. decembra.

- Nisam zaplakala. Dugo smo razmišljali da li da slavimo na veliko ili na malo. Porodila sam se u jeku korone, nismo imali ni svadbu, i onda smo rešili da napravimo veliki rođendan. Ona je bila na visini zadatka, svi su se čudili. Nije plakala, ona je car, velčiki car! Svake godine ću joj praviti veliku žurku - dodala je.

Antonio Ahel/ATAImages
Marijana Mićić

Glumica se dotakla i rada sa decom u projektu na kome radi sa decom, te istakla joj on iziskuje veću pažnju, nego kada je u pitanju rad sa odraslima.

- U sebi imam sarkazam, i to ne smem sa decom. Da je teško, da posebno mora da se obraća pažnja, ne. Normalno je - rekla je Marijana na TV Pink.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike