Bilja Sečivanović odbila je ovaj hit, pa je Priju onda vinuo do zvezda: Morala sam da mu kažem „ne"!

25.12.2023

16:10

0

Takve su bile okolnosti

Bilja Sečivanović odbila je ovaj hit, pa je Priju onda vinuo do zvezda: Morala sam da mu kažem „ne"!
Biljana Sečivanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Biljana Sečivanović ispričala je kako je jednoj pesmi, koja je potom pripala Aleksandri Prijović, morala da kaže „ne". U to vreme, naime, pevačicin otac bio je veoma bolestan i ona je morala da otputuje, ne bi li bila uz njega.

S druge strane Prija, kada je numeru dobila na slušanje, ubrzo ju je i snimila, a ona ju je prema Biljinim rečima zatim „lansirala u nebo".

- Nisam ja imala neke hitove koje sam odbijala, samo nisam stigla da odem i da čujem hit. Bila sam pozvana od Steve Simeunovića da čujem jednu pesmu. Pre toga sam ga nazvala i zamolila sam ga da uradi jedan narodnjak za mene ili ako već ima da me pozove – počela je ona za „Grand", pa nastavila o tome kako ju je autor bio obavestio da je pesma spremna, ali ona nije mogla tada da joj pođe u susret, uslovno rečeno.

Tako, numera je otišla u Prijine ruke.

Aleksandra Prijović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Čovek me pozvao, ali je nažalost to bio period kada je moj otac bio jako bolestan i tada je baš bilo prelomno. Morala sam da idem za Mrčajevce, a tog dana sam već dogovorila da ću doći kod Steve da čujem pesmu. Da bi se na kraju ispostavilo da je druga koleginica čula, snimila i to je lansiralo u nebo. To je pesma „Od istoka do zapada“, ako smem da kažem – zaključila je Biljana za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike