Majka Bilje Sečivanović otkriva detalje njenog odrastanja u Mrčajevcima: Kuća nema krov nego ploču, a evo gde pevačica boravi kad je poseti

29.07.2023

18:35

0

Dan-danas strepi zbog nje, posebno kada je za volanom

Majka Bilje Sečivanović otkriva detalje njenog odrastanja u Mrčajevcima: Kuća nema krov nego ploču, a evo gde pevačica boravi kad je poseti
Biljana Sečivanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Biljana Sečivanović je svoje srećno detinjstvo provela u Mrčajevcima. Zahvaljujući roditeljima, koji su inače radili u Nemačkoj, nikada joj ništa nije falilo. 

Do 2008. godine, ona je živela na selu, a onda se proslavila u „Zvezdama Granda". Zatim, sa sinom Matijom se preselila u prestonicu, što je njena majka Nadežda priično teško podnela. 

Porodična kuća koja je, takođe, za njom ostala, veoma je specifična. Naime, ona nema krov, već ploču, a Nada je nešto kasnije u istom dvorištu podigla i jedan drveni, omanji dom. 

- Imala je (Biljana) lepo detinjstvo. Mi smo lepo zarađivali i dobijala je uvek šta je htela. Rodila sam je u Nemačkoj. Bilja ima brata i sestru, koji su odrasli uz moje roditelje. Oni mi nisu dali da ih vodim u Nemačku misleći da pored toliko obaveza neću moći da se brinem o deci. Kad mi se majka razbolela, a potom i preminula, otac je nakon samo tri meseca umro od tuge za njom. Tada sam morala da se vratim s Biljom u Srbiju. Imala je godinu dana. U Mrčajevcima je odrasla, a srednju ekonomsku školu završila je u Čačku - počela je za „Kurir" pevačicina majka svoju priču, pokazujući vrlo skockan životni prostor, pa onda nastavila o svojoj mezimici koju je udruženim snagama sa suprugom naterala da se prijavi za „Zvezde Granda". 

„Poslušala me je!" 

 

 

- Kasnije je počela da se bavi pevanjem, išla je po takmičenjima, osvajala prva mesta. Nije htela da se prijavi za „Zvezde Granda“, pa smo je suprug i ja naterali. Poslušala nas je i otišla na audiciju u Čačak. Tada je njen sin bio kod nas, a kad se preselila u Beograd, pazila ga je njena sestra. Mateja ima svog oca, koji je u lepim odnosima s mojom ćerkom. Obilazi ga, dete odlazi kod njega. Ja ga vodim na more po dva meseca dok ne krene u školu, tako da ima ljubav sa svih strana - istakla je, te zatim nastavila o drvenoj kućici koju je napravila pre oko četiri godine, u istom dvorištu. 

- Kad dođe s puta tu uživa. Ima dnevnu sobu s kuhinjom i kupatilo, a gore je krevet do koga vode merdevine - objašnjavala je Nada. 

O ćerki i dan-danas brine, posebno kad vozi. 

- Njeno preseljenje sam teško podnela. Kao i svaka majka, uvek strepim i brinem da li će mom detetu nešto da se dogodi, pogotovo kad vozi auto. Otkako mi je preminuo suprug, strah je veći. Hvala Bogu, uvek je bilo sve najbolje - zaključila je ona. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike