Ovako se Bilja Sečivanović suprotstavila Saši Popoviću! Prvo ga je iznervirala, pa se on njoj na kraju izvinjavao: Sve zbog jedne pesme!

26.11.2023

12:40

0

Pevačica će ovo zauvek pamtiti

Ovako se Bilja Sečivanović suprotstavila Saši Popoviću! Prvo ga je iznervirala, pa se on njoj na kraju izvinjavao: Sve zbog jedne pesme!
Biljana Sečivanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Biljana Sečivanović nikad nije krila koliko je zahvalna Saši Popoviću, te „Grand produkciji" na tome što se tamo proslavila. Popović joj je bio i velika podrška dok se takmičila u „Zvezdama Granda". Uvek ga je slepo slušala. 

Međutim, jednom prilikom mu se suprotstavila i to će još dugo pamtiti. 

- Slušala sam Sašu Popovića i njegove savete koje je davao svim takmičarima iz kruga u krug, pa i meni. On je čovek iz tog posla, u tome se najbolje snalazi i zašto ne verovati čoveku koji godinama opstaje i koji je uvek u pravu? – počela je ona svoju priču, prenose domaći mediji pisanje „Granda", a pevačica je potom nastavila o tome kako su se i sporečkali oko izbora pesme koju je ona žarko želela da otpeva, a on isprva nije odobravao. 

„Avlije, avlije..."

Saša Popović, ATAImages/Antonio Ahel
 

– Dva kruga mi je nije davao da pevam „Avlije, avlije" i ja sam u trećem rekla da hoću to da pevam. Poludeo je i rekao: „Pevaj i ispadni, baš me briga". I, kad se završilo i kad je video reakciju i glasove publike, rekao mi je: „Izvini, bila si u pravu, pogrešio sam". Borila sam se s njim tada, inače sam ga uvek slepo slušala, ali tad sam bila u pravu. Da nisam, sigurno bih se pojela - priznala je Bilja, koja je jedna od retkih koja je Saši „išla u kontru". 

– Retko kad on nije u pravu, jer tačno zna šta radi, ali eto, tad se desilo i drago mi je zbog toga jer sam tad briljirala u takmičenju - zaključila je. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike