„Nema više potrebe..." Bilja Sečivanović prvo razgovarala sa suprugom, pa donela veliku odluku!

23.11.2023

10:05

0

Ovime je značajno promenila životni stil

„Nema više potrebe..." Bilja Sečivanović prvo razgovarala sa suprugom, pa donela veliku odluku!
Biljana Sečivanović i Aleksandar Nedić - Copyright ATAImages/G. G.

Biljana Sečivanović već izvesno vreme uživa u velikoj popularnosti. Međutim, sada je rešila da svoju karijeru pevačice „stavi na pauzu", a suprug ju je u tome maksimalno podržao.

Kako je naglasila, to ne znači da će i da okači mikrofon o klin. Muzika je njena velika ljubav, ali oseća - da je vreme za izvesne promene.

- Malo sam stopirala. Na samom startu sam radila pun gas, što bi mladi rekli, ali ove godine sam razgovarala sa suprugom i zaključili smo da nema potrebe više toliko da forsiram sebe, a samim tim ni njega - kazala je ona za „Grand", pa je nastavila:

„To me ispunjava, ali..."

 

 

- Krenuli smo da se bavimo još nekim poslom van ovog mog, tako da dopunjavamo to vreme. Rekla sam da ću se pevanjem baviti dok sam živa i dok dišem. Muzika je moja ljubav i moj život, to me ispunjava. Sve dok me glas bude služio, ako dragi Bog bude dao da me posluži još, ja ću pevati sebi i mojim dragim prijateljima, ali da to sad bude pod moranjem, svaki vikend, to ne - jasna je bila ona.

Bilja se, inače, svakako rado seća i svojih početaka. I uprkos tome što se mnogo čega odrekla zarad uspeha, duboko veruje u onu čuvenu „da ukoliko radite ono što volite, nećete raditi ni dana."

- Nekada sam radila da nisam znala ni gde radim ni kod koga radim, ni šta radim, da li sam sletela i poletela, u kojoj sam zemlji... Bez dana odmora, umela sam pevam po 30 dana u kontinuitetu svaki dan, a u to vreme mi je bilo super. Bila sam puna energije i snage. Ne kažem da sada nemam, ali je vreme da se malo poštedim, da sučuvam zdravlje i glas, ali i da bude prostora za sve ostalo - objasnila je ona za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike